TOP momenty Varů: Brzobohatý ukázal černé nehty, Čvančarová dekolt a Rajská geniální přehlídku

Karlovy Vary mají za sebou další bouřlivou festivalovou noc. Sobotní večer se opravdu vydařil a velké gratulace sklízela návrhářka Beata Rajská za přehlídku, která nadchla kolonádu. O pozornost si řekly také černě nalakované nehty, kterými se prezentoval skladatel a herec Ondřej Gregor Brzobohatý. Podívejte se, co se v sobotu na filmovém svátku dělo.

Módní přehlídka Beaty Rajské se letos nesla ve stylu Francie. Úchvatné modelky vynesly modelky jako například Andrea Bezděková, dcera moderátorky Ivy Kubelková Natálie Jirásková nebo podnikatelka Tatiana Makarenko.

Přehlídku krásných a originálních modelů předvedly i dámy z českého šoubyznysu jako třeba Dagmar Havlová, Ornella Koktová nebo Mahulena Bočanová.

Kromě velkolepé přehlídky na sebe výraznou pozornost přitáhl i hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý, který do Karlových Varů dorazil s okouzlující přítelkyní Danielou Písařovicovou. Dvojice poutala velký zájem všude, kam se hnula. Oči návštěvníků festivalu nejvíce padaly na nehty, protože Ondra zvolil na prestižní akci zajímavý černý lak.

Podívejte se, jak to slušelo Pavlíně Němcové:

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Podívejte se na Módní alarm, který rozebral módu na červeném koberci

To herec Jiří Macháček o pozornost úplně nestál a s přáteli si vychutnával sklenku dobrého nápoje v kultovní vinárně Bokovka, kde celebrity vždy do pozdních nočních hodin festivalové dění hodnotí.

Podívejte se také, jak to slušelo Hámovi s manželkou:

Podívejte se do fotogalerie na nejlepší snímky. Doporučujeme zbystřit při pohledu na Emmu Smetanu a Jitku Čvančarovou. Nutno uznat, že obě dámy měly v sobotu šmrnc.

Podívejte se také na rozhovor s Ornellou Koktovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.