Okouzlující Pavlína Němcová v lahvově zelených šatech: Déšť nevadí, jsou to kapky štěstí

KVIFF: Pavlínu Němcovou oblékl Lukáš Macháček ve stylu Mattoni

Topmodelka Pavlína Němcová byla v Karlových Varech okouzlující. Přiznala, že přípravy trvaly trochu déle, ale jak se zdá, vyplatilo se. Na speciální módní přehlídku v rámci filmového festivalu Pavlína oblékla šaty z dílny Lukáše Macháčka, návrhář jí dělal i doprovod.

„Přípravy trvaly trochu déle. Začali jsme v poledne vlasy, pak šel na řadu make-up, nějaké focení a teď jsme tu,“ prozradila Němcová webu Prima Ženy na akci Mattoni, která se konala v Life Baru u Vřídla v neděli vpodvečer. Ne náhodou její šaty měly lahvově zelenou barvu.

Róbu inspirovanou vodními šaty z ikonické reklamy Mattoni pro Pavlínu Němcovou vytvořil Lukáš Macháček, který na akci představil i speciální kapsulovou kolekci šatů. A nechyběl ani slavnostní přípitek ke 150 letům oblíbené minerálky na karlovarském filmovém festivalu.

Deštivé počasí modelce náladu nezkazilo. „My to pojímáme, že to jsou kapky štěstí. Věříme, že se festivalu bude dařit jako každý rok a bude mít jen úspěch,“ vysvětlila s tím, že už se těší, až zhlédne nějaké filmy. Na rozhovor s Pavlínou Němcovou se podívejte v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.