Pavlína Pořízková prozradila tajemství své štíhlé postavy. Nejím, řekla na rovinu

KVIFF: Pavlína Pořízková drží přerušovaný půst

U příležitosti UniCredit Bank párty, která bývá už tradičně součástí Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, se slavné osobnosti sešly na červeném koberci. Ukázaly nejen jedinečné modely, ale také výstavní postavy. Pozornost na sebe jednoznačně strhla krásná Pavlína Pořízková (58), která v bílé róbě prozradila tajemství své štíhlé linie.

Legenda světového modelingu Pavlína Pořízková nikdy na filmovém festivalu v Karlových Varech nebyla. Letos si ho proto vychutnává plnými doušky a nemohla tak chybět na UniCredit Bank párty, která patří mezi nejžádanější akce.

Půst versus knedlíky

Na tuto událost se modelka a spisovatelka oblékla do bílé róby s průstřihy, která dala vyniknout jejím křivkám. Nasnadě tedy byla otázka, jak to dělá, že má i v 58 letech tak skvělou postavu. „Nejím,“ řekla Pořízková s úsměvem pro Prima Ženy.

Přerušovaný půst je dlouhodobě oblíbenou metodou stravování nejen mezi celebritami. V tomto režimu lidé dodržují přesně daná časová okna, během nichž jedí a naopak. Myšlenka půstu spočívá v efektivnějším využívání tukových zásob pro energii.

„Je to pravda tím stylem, že dělám fasting. Tady tomu říkají půst. To já dělám už léta. Nejím 16 hodin denně a potom jím, co chci na večeři. I knedlíky i víno i pivo. Pro mě to funguje,“ zasmála se světově známá modelka.

Láska k smažáku

Když už je Pavlína Pořízková v České republice, nehodlá si odepřít jeden z pokrmů, pro které je její vlast slavná. „Smažák si zítra dám v Praze, protože pak se nemusím bát, že budu mít velké břicho,“ řekla. Na celý rozhovor se podívejte v úvodním videu.

Vtipný rozhovor s Pavlínou Pořízkovou ze zahájení:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.