Módní alarm z nejslavnější párty ve Varech: Bílý minimalismus, barbie styl i cirkus

Součástí filmového festivalu v Karlových Varech tradičně bývá i slavná party UniCredit Bank s VIP vstupem, která je také pravděpodobně největší přehlídkou všech možných módních stylů. Po červeném koberci na Mlýnské kolonádě se prošlo mnoho slavných i méně známých lidí a podrobný vhled na kousky, které vynesli, přináší Módní alarm návrhářky Anny Tejklové.

BÍLÝ MINIMALISMUS

Až neuvěřitelně sladěné a v úplně stejném stylu se sešly hned tři naše topmodelky. Všechny oblékly striktně minimalistické bílé modely s vlečkou.

Pavlína Němcová klasicky elegantní

Pavlína Němcová je klasicky elegantní a zlaté psaníčko je k bílé skvělá volba.

Denisa Dvořáková profesionálně dokonalá

Denisa Dvořáková nechala ještě více vyniknout asymetrický střih vyčesanými vlasy, což udělala velmi dobře. Značkové černé páskové boty hezky sladila s černým hladkým psaníčkem. Profesionální krásný vzhled.

Pavlína Pořízková jako antická bohyně

Nejvíc se mi líbí šaty a styling Pavlíny Pořízkové, která působí jako antická bohyně. Perfektně jsou sladěné i stříbrné doplňky. Velký respekt, že ve svém věku dokáže být stále krásná a zářící. Následováníhodný příklad pro všechny ženy.

Podívejte se také na rozhovor s Taťánou Makarenko:

BARBIE STYL

Jistě jste zaznamenali, že je barbie styl nyní hodně v módě. Růžová je roztomilá a krásná ženská barva, ať už v jemném pudrovém odstínu, či výrazné ostré magentě.

Tři barbie grácie a baleríny s přeskou

Tyto tři dámy rozhodně zaujaly. Vanda Janda (uprostřed) je dokonalá barbie princezna do nejmenších detailů. Slečna nalevo má také krásné princeznovské šaty i účes, jen jí to trochu zkazily černé boty, určitě by lépe vypadaly ve světlém provedení, ideálně stříbrném či zlatém. Dobře ale, že jsou alespoň páskové. Paní napravo má také zajímavý model, ale boty v podobě balerínek s páskem přes ponožky nepůsobí esteticky. Velká škoda, jinak je to opravdu moc hezký komplet.

Alternativnější růžový styl

Zde je zajímavá kombinace poměrně alternativního a výrazného copánkového účesu s klasickými společenskými šaty. Pudrová růžová se hezky hodí ke zvoleným stříbrným doplňkům.

TŘPYTIVÝ CIRKUS

Pro jistotu hned na úvod musím říct, že styl „třpytivý cirkus“ nepovažuji za nic nevkusného, když se to umí, může to být krásný a osvěžující, veselý a zářivý vzhled, na který je radost pohledět. Ale musí se to opravdu umět a nepřekombinovat. Povedlo se to těmto návštěvnicím párty?

Hodně odhalenosti a třpytivosti

Dáma na fotce šla odvážně do třpytivých a průhledných šatů. Už jsem chtěla bědovat nad zavřenými úřednickými lodičkami, ale při bližším zkoumání se ukázalo, že boty mají otevřenou špičku. Každopádně páskové sandálky na podpatku by jí udělaly mnohem lepší službu. Paní má rovnou a sportovní postavu, kterou ještě zdůraznil střih body. Myslím, že by méně odhalený model působil přitažlivěji.

Všeho hodně

Na tomto modelu je hezké, že copy na šatech ladí s copem na hlavě, oceňuji tento nápad. Lenka Limberská má hezkou postavu a šaty z lesklého lamé jí sluší. Ale došlo zde k výše zmíněné překombinovanosti. K lesklým šatům s obřím rozparkem vždy jedině páskové otevřené boty. Obří kruhové náušnice, béžové psaníčko jiného stylu a černý masivní náramek ještě dalšího stylu jsou už moc. Zvolila bych k těmto šatům naprosto jednoduché nenápadnější doplňky.

Kosmický vzhled

Této ženě se myslím povedlo vytřpytit se nejlépe, výborně zvolený je i typ bot, kdyby ještě nebyly černé, ale stříbrné, byla by to dokonalost. Dobře zvolený je i účes „mokrý vzhled“.

Smaragdová záře

Tato žena oblékla nádherně třpytivé smaragdově zelené šaty, které jí perfektně ladí k vlasům a velmi sluší. Pěkné jsou i doplňky. Červená rtěnka by celek ještě pozvedla, ale i tak krásné.

VYSOKÝ STYL

Gabriela Partyšová v krajce

Mimořádně povedený, originální a krásný model, který působí italsky a luxusně. Gabriela Partyšová má styl a úroveň.

Mladistvý a stylový vzhled paní Bartoškové

Paní Bartošková zasluhuje obdiv za schopnost oblékat se a působit velmi mladistvě, aniž by to dělalo „diblíkovský“ dojem. Mimořádně se mi zde líbí šik boty na platformě a široký pásek s přezkou. Tyto dva lehce extravagantnější prvky v kombinaci s klasickými šaty udělaly dohromady dobrou práci. Nic zde nepůsobí usedle, moc pěkné.

Modelka Karolína Kokešová v luxusním stylu

Modelka Karolína Kokešová oblékla krásné třpytivě černé šaty, které jí dobře padnou a může si je se svou postavou dovolit. Dobře k nim zvolila jednoduché doplňky a k vysokému rozparku páskové boty. Vypadá perfektně, není co zlepšovat.

Vítězka Miss Justýna Zedníková se showbyznysu bála:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.