Uvolněná Pořízková pobavila: Moje šaty? Tak se mi podívej na záda, vyzvala reportérku

KVIFF: Pavlína Pořízková přijela do Česka kvůli turné její knihy

Supermodelka Pavlína Pořízková (58) dobyla svět modelingu, ale zůstala normální, pohodovou ženskou. V rozhovoru pro Prima Ženy pobavila reportérku Karolínu Oehmovou, když ji vyzvala, ať si sama zjistí, o jakou značku šatů jde.

Legenda světového modelingu nikdy na filmovém festivalu v Karlových Varech nebyla, letos na prestižní akci zavítala poprvé a pro web Prima Ženy prozradila, že nejvíce se těší, až vezme svého přítele a projdou si kolonádu.

„Vezmu ho za ruku a projdeme si to jako normální lidi,“ vysvětlila Pořízková reportérce s tím, že jako rodilá Češka miluje smažený sýr s hranolky a má předsevzetí, že si ho musí při návštěvě České republiky vychutnat.

Podívejte se také na šaty, jaké vynesla Ester Geislerová:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se na velký Módní alarm z Karlových Varů

Vtipný moment nastal, když se reportérka světově uznávané modelky zeptala, od koho jsou nádherné šaty, které Pavlína vynesla na červený koberec. Pořízková zůstala zaskočená, protože to sama netušila. Vyzvala tedy reportérku, ať se jí koukne tam, kam může nahlížet jen její přítel! Podívejte se na zábavné video.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.