Od ručníku k futrálu. Třeštíková v novém modelu vypadá jako vykřičník, ale je to posun

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) loni v Karlových Varech šokovala, když se na červeném koberci pohybovala v modelu, který připomínal styl lepší uklízečky. Letos je to mnohem lepší a spisovatelka si zaslouží pochvalu. Na festivalu jí chvílemi dělá společnost režisér Adam Sedlák.

Před zahájením karlovarského filmového festivalu se objevovaly dvě základní otázky –⁠ v čem na červený koberec dorazí spisovatelka Radka Třeštíková, a kdo jí bude dělat doprovod. Radka dorazila nakonec sama a chvílemi se ploužila hotelem Thermal jako opuštěná bludička. Sama ale dlouho nebyla, už druhý den ji na toulkách městem provázel režisér Adam Sedlák, což zachytil například fotograf webu expres.cz.

Musíme také uznat, že na zahajovacím večeru se Třeštíková objevila v modelu, který na první pohled vypadal lépe než loňská šílenost, ze které byli zaskočeni i pořadatelé, kteří dbají na dodržování základních společenských zásad. Letos Radka připomínala krásně vysportovaný vykřičník.

Redakce Prima Ženy se zeptala módní návrhářky Anny Tejklové, jak na ni letošní varianta působila.

„Letošní model Radky Třeštíkové mi připomněl především styl značky Balenciaga, u které se evidentně velmi významně inspiroval ten, kdo navrhoval její obleček. Zmíněnou značku hojně nosí světové celebrity typu Kim Kardashian, je charakteristická právě vysokými černými rukavicemi, případně přímo rukávorukavicemi a oversize extrémy v barevně minimalistickém stylu. Pokud mám být úplně upřímná, model na mne působí především pozérsky, hranatě a nežensky. Radka působí jako naštvaný vykřičník,“ vysvětlila návrhářka, pro Prima Ženy sestavuje rubriku Módní alarm.

Podívejte se také, jak to slušelo Daře Rolins, která na červený koberec vzala dceru:

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se na rozhovor s Danielou Peštovou o šatech

Anna Tejklová ale také vnímá, že letos se dokázala spisovatelka přeci jen trošku posunout k lepšímu. „Ale musíme alespoň ocenit, že se snažila napravit utěrkové neštěstí z minulého roku, a přestože tento styl není noblesní či originální, dress code nijak neporušuje, takže tam zlepšení je,“ dodala Anna Tejklová pro web Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.