Daniela Peštová oblékla šaty ukrajinského návrháře. Cenu nechci znát, smála se

KVIFF: Pavol Habera s Danielou Peštovou chtějí navštívit svá oblíbená místa

Filmy, sport, ale také procházky po krásných místech Karlových Varů. Takový je plán manželského páru Pavola Habery a Daniely Peštové. I oni se ukázali na červeném koberci při zahájení největší filmové události v Česku. Daniela zářila v pudrově růžových šatech a pro web Prima Ženy žertovala, že ani nechce znát jejich hodnotu.

Modelka Daniela Peštová přijela do Karlových Varů po boku svého manžela Pavola Habery a filmového festivalu se nemohli dočkat. „Velmi jsme se těšili, tak jako každý rok, když nás pozvou. Potom už se jen snažíme reprezentovat Slovensko a Čechy,“ usmíval se Habera.

Daniela oblékla na červený koberec něžné šaty od ukrajinské couture značky J‘amemme a přiznala, že přípravy byly trochu stresující, ale že o ni bylo královsky postaráno. Na dotaz, kolik její outfit stojí, odpověděla, že raději jeho cenu nechce znát. „Nějaké pojištění je, tak snad to bude v pohodě,“ vtipkovala modelka.

Mohlo by vás zajímat: Jak zářily Plodková, Čvančarová či Peštová?

Zpěvák Pavol Habera, který nedávno nazpíval novou píseň, žádné speciální přípravy před festivalem nepodstoupil, i když v legraci řekl, že posiloval kondičku: „Kliky, tělocvična,“ smál se a také později přiznal, že kromě filmů se chystá i sportovat. „Pojedu na tenisový turnaj. A Daniela bude chvíli sama,“ svěřil s se svými plány. „V kině,“ dodala se smíchem Daniela.

Ale vypadá to, že čas si najdou i na společné procházky a romantiku. „Chceme se vrátit na místa, kde jsme prožili pěkné chvíle,“ svěřili se. Na celý rozhovor se podívejte v úvodním videu.

Jak to slušelo filmovým celebritám na červeném koberci?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.