Dara Rolins vyvedla půvabnou dceru: Byl to spontánní nápad. Nejprve se ostýchala

KVIFF: Dara Rolins vyrazila na červený koberec poprvé s dcerou Laurou

Jedním z překvapivých momentů filmového festivalu v Karlových Varech byla i účast potomků hvězd. Zpěvačka Dara Rolins vyvedla na červený koberec svou patnáctiletou dceru Lauru Homolovou, která všechny přítomné okouzlila nejen svou róbou, ale také svým půvabem. V rozhovoru pro Prima Ženy přiznala, že se nejprve na tak velkou událost ostýchala jít. Názor změnila, když s maminkou sehnaly šaty.

Červený koberec je vždy samé překvapení a o jedno takové se postarala i Dara Rolins, když se na slavnostním zahájení objevila po boku krásné dcery Laury, kterou oslovuje Lola. Kdo čekal, že přijede s partnerem Pavlem Nedvědem, mohl být sice trochu zklamaný, ale dámám to natolik slušelo, že divákům přichystaly krásnou podívanou.

„Byl to vlastně takový spontánní nápad. To, že půjdu já, bylo jasné, ale to, že se připojí Lola (Laura Homolová – pozn. Redakce), to jsme neplánovaly. Dostala odvahu teprve předevčírem,“ vysvětlila webu Prima Ženy Dara Rolins. „Neměly jsme šaty, žádný plán, nic,“ doplnila důvody svého ostychu Laura, kterou má Dara společně s muzikantem Matějem Homolou.

Záviselo tedy jen na tom, zda se najdou vhodný outfit pro Lauru a zda mladá slečna sebere odvahu. „Řekly jsme si, že když seženeme šaty, které budou pasovat k těm mým, tak půjdeme spolu a dáme si premiéru. A dopadlo to. Tak jsem šťastná, protože je to pro nás zážitek,“ svěřila se s nadšením v hlase Rolins.

Laura s maminkou moc často do společnosti nechodí, ale na filmový festival šla nakonec ráda. „Chodí sem hodně mých kamarádů a slyšela jsem jen samé dobré ohlasy,“ vysvětlila. „Spojily jsme příjemné s užitečným a je to taková dámská jízda. Muže jsme nechaly doma,“ doplnila ji Dara. Na celý rozhovor se můžete podívat v úvodním videu. Holky prozradily, kdo stojí za jejich úchvatnými róbami i jaké mají plány v Karlových Varech.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.