Celebrity

17. července 2023 14:08

Eliška Reiglová

Dara Rolins slaví po boku Nedvěda dva roky: Mít doma Pavla? To je luxus, říká

Dara Rolins o Pavlu Nedvědovi i luxusu

Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (50) tvoří pár už dva roky. Zpěvačka po boku slavného sportovce doslova září štěstím a svými slovy to jen potvrzuje. Právě jeho si totiž představí, když se jí někdo zeptá, co je podle ní luxus. Jiskra tak z jejich vztahu očividně nevyprchává.

Dara Rolins při pohledu zpět může rozhodně říct, že o hledání pravé lásky ví dost. Za posledních třicet let svého života totiž zažila ve vztazích s muži prakticky téměř vše. Od překrásných chvil až po zrady. Na nic z toho dnes už ale nemusí myslet, protože je spokojená po boku fotbalisty Pavla Nedvěda.

Partneři si vzájemně poděkovali za lásku

„Děkuji ti za dva úžasné roky. S láskou Pavel,“ stálo na kytici rudých růží s dojemným vzkazem. Dara se fanouškům pochlubila na Instagramu, jak dvojice lásku prožívá.

Luxusní chlap

Slavná zpěvačka je zamilovaná a na svých sociálních sítích ráda zveřejňuje spokojené snímky po boku své lásky. V nedávné době se zúčastnila společenské akce, na které nemohla přestat na svého partnera pět ódy.

„Luxusní je jeho duše a srdce a velkorysost. Je to laskavý chlap, chytrý. Všechno, co reprezentuje, dosáhl vlastním přičiněním, čehož si strašně cením. Každou korunku poctivě vykopal, to se mi líbí, stejně jako já jsem si každou korunku vyzpívala. To nás, myslím, hodně spojuje,“ uvedla pro magazín Showtime.

Láska k autům

Dara Rolins a Pavel Nedvěd mají hodně společného, kromě úspěšných kariér například také lásku k automobilům. „Je to chlap, auta do jeho života patří. I v jeho garáži se objevily sportovní vozy a teď si i on užívá moje autíčko. Myslím, že se to tak nějak přeneslo na mě a jsem ta, co teď auta řeší víc,“ zasmála se.

Nepřichází ale v úvahu, že by slavný fotbalista svou partnerku za volant vůbec nepustil. Ba naopak se od ní rád nechává vozit. „Já jsem jeho řidič, on moje slečna Daisy,“ dodala s úsměvem zamilovaná Rolins, která také prozradila i to, v jakém pyžamu nejraději spí. Prý si půjčuje věci z Pavlova šatníku. „Kradu mu trenky na spaní,“ prozradila pár intimností z jejich ložnice.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.