Módní alarm z alkoholické párty ve Varech: Nejlepší model večera ve stylu lahve

Karlovy Vary mají za sebou další bouřlivou noc. Na večírku, kde tekl alkohol proudem, si dali dostaveníčko krásné dámy a důležití pánové. Akce se měla odehrát v červených tónech. Jak večírek zhodnotila návrhářka Anna Tejklová v rubrice Módní alarm?

Nejlepší model večera ve stylu lahve

Herec Tomáš Měcháček mě nadchnul vtipnou i stylovou schopností sladit se s lahví alkoholu, v jehož jménu se večírek pořádal. Za mě nejlepší model večera.

Ve vzorech rozmazaného vidění

I tato slečna pojala svůj model vtipně a zároveň vkusně a originálně. Oblékla se do lehce psychedelického vzoru, který může evokovat vidění člověka po pár flaškách nejen Campari.

Plážové šaty na párty

Herečka Natálie Halouzková se oblékla poměrně obyčejně, šaty i trepkově působící boty vypadají hodně volnočasově plážově. Nenadchne, neurazí.

O módních nešvarech promluvil novinář a influence Renato Salerno:

Jiří Mádl sportovně elegantní

Herec Jiří Mádl vyřešil oblečení prakticky jako většina mužů – džíny, triko a elegantnější sako. Zcela v pořádku, působí to dobře.

Světlana Nálepková v klasických „little black dress“

Herečka Světlana Nálepková oblékla jeden z klasických kousků, který obsahuje téměř každý dámský šatník, tedy „little black dress“. Hezký detail je malá červená brož, kterou se více přiblížila tematickým barvám párty. Chválím elegantní obuv, která se k tomuto stylu hodí.

Červená je pro brunety ideální barvou

Názorná ukázka, že opáleným brunetám velmi sluší červená barva a nemusejí se jí bát. Slušivý a barevně i stylově odpovídající model na tento typ párty zvolila zpěvačka a tanečnice Zea. Povedené.

Vycpávky ve stylu Lady Gaga

Tato paní si rozhodně také zaslouží místo v Módním alarmu za originální a odvážný model, který zaujme. Se svou vysokou štíhlou postavou si může dovolit odhalené břicho i extravagantní špičaté vycpávky na ramenou, které mi připomínají styl Lady Gaga svého času. Pěkný a zábavný módní počin.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.