Celebrity

26. října 2022 10:20

Zuzana Schneidewind

Natálie Halouzková dala super vlasy do šuplíku. Změnila se v holku z vesnice

Dobré zprávy (1) - upoutávka

Požadavek od produkce nového seriálu z prostředí velké televize na vzhled hlavní hrdinky zněl jasně: Než holka z vesnice okusí svět v záři reflektorů, měla by být lehce zanedbaná. To mladá krásná herečka Natálie Halouzková se svojí dokonalou dlouhou hřívou rozhodně nebyla. O její velkou proměnu se postarala kadeřnice. Podívejte se ve fotogalerii na jedinečné záběry před úpravou účesu a po ní.

Herečka Natálie Halouzková vlasy rozhodně neoplakala. Na památku si je teď prý schovává doma v šuplíku. Proti přání tvůrců seriálu Dobré zprávy neprotestovala. „Dolů šlo přes dvacet centimetrů a byla to podmínka, jinak bych roli nedostala. Vůbec jsem se toho nebála. Dlouho jsem chtěla nějakou změnu a toto mi hrálo do karet,“ přiznala herečka, která tak na úpravu účesu nastoupila k hvězdné kadeřnici Blance Haškové.

Ve středu večer na Primě se bude Natálie divákům pravidelně ukazovat v hlavní roli jako cílevědomá novinářka, která si jde za svým snem. „Moje postava se jmenuje Bára a je to holka z vesnice, kterou baví novinařina a natáčení reportáží pro místní televizi a čirou náhodou se jako stážistka dostane do mnohem větší televize. Je velmi ambiciózní, takže se těším, co všechno dokáže a kam se posune,“ přiblížila svoji roli Halouzková redakci webu Prima Ženy a popsala i chvíle své proměny v kadeřnickém křesle. „Sedly jsme si a nejprve si promluvily. Ptala se, kam až může zajít. Měly jsme obě jasné představy, které se potkaly,“ řekla dále představitelka seriálové Báry.

„Ano, Natálka měla představu a odvahu nechat si vlasy ostříhat. Herečky si totiž takový luxus nemůžou moc často dovolit,“ prozradila kadeřnice Blanka Hašková. „Zadání znělo, aby byla lehce zanedbaná, než nastoupí to seriálové televize. Natálka má ale nádherné vlasy a krásnou barvu, takže by byla věčná škoda je barvit. Do toho jsme v žádném případě nechtěly jít. Hledaly jsme verze, jak to pak následně česat a stylovat pro danou roli,“ uvedla kadeřnice, co všechno musí splnit a na co myslet.

„Myslím si, že jí to moc sluší a posunulo ji to dál. Natálka je moc příjemná holka a v rámci role se o její vlasy budu starat dál,“ dodala Hašková. Ostatně stejně se stará i o vlasy Natáliiny kolegyně ze seriálu ZOO Michaely Pecháčkové, která u ní rovněž absolvovala proměnu před vstupem do seriálu a kadeřnice o ni pravidelně pečuje dodnes. Naposledy u ní Michaela nechala patnáct centimetrů vlasů. „Důležité je v tomto případě myslet na seriálové návaznosti, takže vždy musíte stříhat a barvit v okamžiku, kdy mají holky dotočený cyklus a nenavazuje se na žádné obrazy a scény. Nesmí to být poznat a divák si ničeho nesmí všimnout,“ poznamenala ještě k malému kouzlu Blanka Hašková, která dámy vítá ve svém salonu.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima televize proměna herec kadeřnice Natálie Halouzková vzhled zásuvka Dobré zprávy herci seriálu Dobré zprávy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.