Celebrity

11. února 2023 09:48

Gabriela Kolinová

Jiří Mádl prolomil mlčení a potvrdil, že má syna. Dostal tradiční české jméno

Upoutávka - Sedm schodů k moci v únoru na prima+

Jiří Mádl (36) se stal otcem, tak tahle zpráva v lednu zaskočila mnoho fanoušků. Ihned začali herci gratulovat, jenže sám Mádl informaci nepotvrdil a mlčel. Panovaly obavy, zda je zpráva o narozeném miminku pravdivá. Nyní herec potvrdil, že má opravdu syna. A prozradil i jeho jméno.

Herec, režisér a scenárista Jiří Mádl se stal v lednu otcem. Informaci o tom, že se herci a jeho partnerce v pražském Podolí narodilo miminko, přinesl portál Super.cz.

Sám herec ovšem radostnou novinu nepotvrdil a ani nekomentoval. Stalo se tak až na tiskové konferenci k jubilejní oslavě založení Českého rozhlasu. „Ano, je to pravda. Dočkal jsem se syna, Františka,“ potvrdil Mádl. A prozradil tak, jaké jméno s partnerkou děťátku vybrali. Více ale narození svého syna komentovat nechtěl.

Kdo je ale matkou malého Františka, není stále jasné. Podle zdroje z jeho okolí, který před časem promluvil pro kafe.cz, to není jeho poslední známá partnerka Adrijana Trpkovič.

Podle něj je to jiná žena, se kterou měl mít Mádl nezávazný poměr. „Netvoří spolu pár, ale Jiří ji chce podporovat a svého syna zabezpečit,” dodal ještě důvěrný zdroj Mádlova okolí s tím, že už s Adrijanou Trpkovič netvoří pár. Je proto pochopitelné, že si  všechny podrobnosti ohledně narození syna nechává Jiří Mádl pro sebe.

Jméno František je italského původu. Základem slova je germánské Frank(o) (svobodný muž - pozn. redakce). Jeho význam se může vykládat jako malý Francouz. Touto přezdívkou byl v dětství nazýván italský chlapec Jan Bernardone, pozdější František z Assisi, který měl francouzskou matku.

Jméno František má v České republice podle webu nasejmena.cz téměř 123 tisíc lidí. Je na 18. místě a věkový průměr nositelů jména František je 59 let.

Žilková vyzradila, kolik bere Martin Stropnický. K platu diplomata se vyjádřil i stát

Mádl a jeho ženy

V minulosti chodil Jiří Mádl víceméně s kolegyněmi z branže. Jeho první přítelkyní v oboru byla herečka Tereza Ramba, vztah s ní byl ale krátký. S pohlednou brunetou Evou Josefíkovou Podzimkovou, kterou můžete vídat v seriálu inspirovaném politickým prostředím Sedm schodů k moci, chodil herec několik let. I tento vztah ale nevydržel.

Po Evě Josefíkové chodil Mádl s Bárou Jánovou. Obě dvě herečky spojuje to, že hrály v úspěšném seriálu Slunečná. Ačkoliv vztah Jiřího a Báry patřil mezi ty kratší, nedá na sebe dvojice dopustit.

Po několika vztazích s ženami, které nejsou veřejnosti známé, se Jiří Mádl v létě 2021 objevil s tmavovlasou kráskou na filmovém festivalu v Karlových Varech. Šlo o stylistku Adrijanu Trpković, která se ve filmové branži věnuje kostýmům a scénografii. Ani ona ale údajně není maminkou jeho potomka.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.