Celebrity

26. června 2022 14:37

Vanesa Havlíková

Herečka Eva Josefíková se tajně vdala. V bílých šatech byla nádherná

Krásná herečka Eva Josefíková (32) je od soboty vdanou paní. Vzala si svého dlouholetého partnera, scenáristu Matěje Podzimka (41). Manželé spolu mají dcerku Lotu, která před měsícem oslavila své první narozeniny.

Mladá a úspěšná herečka se před více než rokem stala maminkou malé dcery, které dali s partnerem krásné jméno Lota. Tatínkem malé holčičky je scenárista Matěj Podzimek, který stojí například za scénářem k populárnímu snímku 3Bobule. Nyní se herečka za svého partnera provdala a svatba to byla vskutku nádherná.

Svatba na Moravě

Oblíbené herečka si nedávno zkusila roli nevěsty, kdy společně s kolegyněmi z branže nafotila aktuální trendy ve svatebních účesech a líčení. Ve svatebních šatech vypadala 9 měsíců po porodu opravdu skvěle a bylo vidět, že jí mateřství opravdu svědčí. Když jsme se herečky tehdy zeptali, zda je svatba na obzoru, prozradila, že zatím v plánu není. „Je to úžasná inspirace, líčení, účesy, včetně šatů, ale zatím ne. Až se to jednou stane, tak se to dozvíte,“ prozradila před pár měsíci v pořadu ShowTime.

Podívejte se, jak probíhalo natáčení seriálu s Evou Josefíkovu:

Uběhlo pár dnů a Eva se opravdového svatebního dne dočkala. Na obřad se naštěstí vyjasnilo i počasí, takže nic nebránilo k tomu, aby dvojice svou lásku ukázala všem nedočkavých hostům. Evě to v bílých šatech opravdu moc slušelo. Svatba proběhla v Honěticích na Moravě.

Eva Josefíková je krásná nevěsta!

Posted by Prima ŽENY on Sunday, June 26, 2022

Jeden úspěch za druhým

Krásné brunetce se teď daří jak v osobním, tak v profesním životě. Svatba se konala jen necelý měsíc potom, co herečka dokončila natáčení nového seriálu televize Prima s názvem Sedm schodů k moci, který vypráví fiktivní příběhy dvou hlavních hrdinů volně inspirované českým politickým prostředím po roce 2000. Herečka považuje toto natáčení za důležitý milník svého pracovního života.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.