Eva Podzimková upřímně popsala, kdo opravdu vychovává její dceru

Upoutávka - Sedm schodů k moci v únoru na prima+

Herečka Eva Podzimková (33), rozená Josefíková, nepatří k ženám, které mají potřebu sdělovat intimnosti ze svého rodinného života. Nyní ale otevřeně popsala, jak probíhá výchova její dcery Loty.

Eva Podzimková a Jiří Vyorálek se už nemohou dočkat, až diváci na platformě prima+ budou moci sledovat napínavé drama z politického prostředí Sedm schodů k moci, kde oba hrají. Podzimková v seriálu představuje cílevědomou servírku, která začne svádět premiéra. Autorem třaskavého scénáře je novinář Josef Klíma. Předsedu vlády geniálním způsobem ztvárnil právě Vyorálek.

Fiktivní story dvou hlavních hrdinů je volně inspirovaná českým politickým prostředím po roce 2000. Sleduje životní cestu a kariérní vzestup venkovské servírky Anny Malé krok za krokem nebo chcete-li schůdek po schůdku, a to až do nejvyšších politických pater a ložnice ministra Tomáše Vichra.

Mohlo by vás zajímat: Stanislav Majer a Linda Rybová se představí v detektivce Zákony vlka

Eva Podzimková je ráda, že na dceru není sama

Eva Podzimková musela při natáčení seriálu skloubit pracovní a rodinné povinnosti. Jako matka dbá na to, aby byla v pohodě její dcera Lota, jejímž tatínkem je scenárista Matěj Podzimek.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

„Toho natáčení je vždy intenzivně, krátce a hodně, takže potom je volněji, ale já se snažím o celkový balanc. Je pravda, že chvilku toho bylo moc, ale pak se to zase zvolnilo,“ prozradila herečka pro eXtra.cz. „Naše dítě je dítě smečky, takže tam figurují pochopitelně oba rodiče, babičky a kamarádka,“ dodala bez ostychu s tím, že je ráda, že má kolem sebe ochotné pomocníky a pomocnice, které s holičkou umí pomoci.

Sdílejte článek
Štítky Jiří Vyorálek herec cenzura Josef Klíma Eva Josefíková Matěj Podzimek Lota Eva Podzimková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.