Celebrity

1. června 2022 16:45

Vanesa Havlíková

Herečka Tereza Ramba: Chtěla jsem se jmenovat Rambo, říkají mi Karamba

Tereza Ramba (32), za svobodna Voříšková, patří mezi nejobsazovanější současné herečky u nás. Mimo herectví se kráska věnuje módě, psaní a především svým dvěma dětem Mikolášovi (3) a pětiměsíční dceři Miře. O tom, jak se chtěla jmenovat, krizových situacích i manželovi Matyášovi (32) se rozpovídala v rozhovoru s Janem Krausem.

Herečka Tereza Ramba, kterou si většina z nás vybaví hlavně z filmového plátna, se mimo herectví věnuje i psaní a své vlastní značce udržitelného oblečení, které dala krásný název „Láska je“.

Šaty jako omluva Ivaně Chýlkové

„Láska je“ – tak herečka pojmenovala svou vlastní značku oblečení, pro kterou je typické propojení módy a udržitelnosti. Hostiteli zároveň vysvětlí, že je to značka pro cyniky a daruje mu pro manželku Ivanu Chýlkovou jedny šaty ze své kolekce s nápisem O tobě sním.

„Myslím, že je to Ivanky styl,“ říká Tereza a prozrazuje, že se minulý týden podařilo její mamince nechtěně Ivanku urazit. „Ivanka mi pořád hraje mámu, furt, už patnáct let. Nejvyšší herečka s tou nejnižší liliputí pořád hrajou dvojici matka a dcera… a moje máma jí řekla, vy máte stejný frňák jako to moje dítě. Myslela to dobře, ale vyznělo to blbě,“ vypráví se smíchem. Vzápětí ji ale smích přejde, když vidí, jak Jan Kraus mezitím darované šaty zmuchlal. „Já jsem to vyžehlila! To je vzácná látka,“ hořekuje a dodává, že má dnes blbý den. „Já jsem sem neměla lézt!“ Jak sama přiznává, nezvládá krizové situace.

Říkají mi Karamba, prozradila

Tereza své příjmení Voříšková vyměnila po svatbě za příjmení svého manžela Matyáše Ramba, který je výborný akrobat, choreograf a režisér některých představení moderního cirkusu. „Horší už to nemůže být,“ říká a pobaveně vyvrací, že by to bylo jméno umělecké. „Já jsem se chtěla jmenovat Rambo, ale ta paní na matrice byla příšerně proti. A víte, jak mi říkají? Karamba! A když jsem těhotná, tak mi říkají Rambakoule,“ vysvětluje s úsměvem na tváři v Show Jana Krause, kterou uvidíte ve středu ve 21:35 na Primě.

Děti s námi bydlí v karavanu

Dvojnásobná maminka prozradila, že nyní měla docela dlouhé volno, a měla tak větší prostor věnovat se svým dětem. „Volno jsem měla od natáčení filmu Betlémské světlo, což je třeba rok. Rok volna jsem nikdy předtím neměla,“ libuje si herečka, na kterou v zákulisí čeká její dcera Mira.

Nyní herečka točí další film, který se natáčí hlavně v noci, a skloubit natáčení s hlídáním není vždycky tak jednoduché. „Děti si předáváme občas s manželem ve dveřích, chůvičky a podobné věci my nemáme. Bez manžela maminky a mojí maminky bychom to jen stěží zvládli. Děti s námi vlajou, bydlí s námi v karavanu, někdy si říkám, že nevím, jestli je to dobře, ale tak to prostě je,“ prozrazuje dvojnásobná maminka v zákulisí show.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.