Celebrity

3. května 2023 15:00

Vanesa Havlíková

Krainová o sestře a dětství: Hrozně jsem ji štvala. Zlomilo se to, když mě vzala do kina

Krainová a Maléřová v Show Jana Krause

Sestry Simona Krainová (50) a Yvonna Maléřová (56) k sobě mají velice blízko. Pravidelně spolu tráví volný čas, společně cestují a nyní i pracují. Ne vždy však spolu měly takový vztah, jako mají dnes. Během rozhovoru s Janem Krausem se rozpovídaly o společném dětství a prozradily, jak spolu vycházejí v osobním a nově i v profesním životě.

Starší sestra Simony Krainové Yvonna dlouhou dobu žila ve stínu slavnější sestry a až v posledních letech se začala častěji objevovat ve světě showbyznysu. Přestože jí je přes padesát a již se chlubí vnoučetem, rozhodně jako babička vypadat nechce a ani nevypadá. Díky vypracované postavě by mohla být z fleku modelka stejně jako její mladší sestra. Oproti ní si však záři reflektorů tolik neužívá a na velké množství lidí není zvyklá.

„Jsem nervózní, nejsem na to zvyklá,“ říká trochu nejistě starší ze sester, ale jakmile předá svému hostiteli dárek slibující zpomalení stárnutí, rozpovídá se o tom, jak nesla před lety odloučení, když se její o pět a půl roku mladší sestra Simona vydala do světa.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová se pochlubila novým bydlením. Rekonstrukce byla nutná, řekl její muž

Byly doby, kdy si sestry kvůli věkovému rozdílu nerozuměly

„Já jsem to tenkrát tak moc nevnímala, protože jsem si zadělala na trochu jiný život. Otěhotněla jsem, když se moje sestra vydala za kariérou. Takže i to byl důvod, proč jsme se vydaly každá jinou cestou.“ Teprve až mnohem později celé rodině došlo, že Simona vyletěla z rodinného hnízda opravdu velice brzy a opravdu hodně daleko. Bylo jí pouhých šestnáct let a bylo to ještě v dobách socialismu.

Vzhledem k jejich věkovému rozdílu mívala Yvona Simonu dost často na starosti. „Hrozně jsem jí štvala a ona se mě vždycky chtěla zbavit. To byl takový blbý věkový rozdíl, takže jsme se nikdy úplně nenapojily na sebe,“ vysvětluje Simona s tím, že se to zlomilo, když ji sestra propašovala do kina na nepřístupný film.

„To byl úžasný zážitek a od té doby jsem ji začala mít i ráda.“ Zatímco Simona se tedy vydala na dráhu modelingu, Yvona se profesně věnuje ekonomii.

Přečtěte si také: Simona Krainová slaví 50 a všechno má na háku. Prozradila přelomový bod svého života

Obě sestry jsou na sebe navzájem pyšné

Nicméně později společně často cestovaly a Yvona se díky Simoně také dostala do světa. „Můj první výlet do Paříže byl právě se sestrou. Byly jsme samy a bylo to nádherný! To jsem zírala, co ségra dokázala, protože do té doby mi přišla hodně jako dítě, vedené za ručičku mámou. Přišla mi taková nesamostatná. A když mě pak poprvé pozvala do Paříže, tak jsem nestačila koukat.“

„Nejenže uměla perfektně mluvit, ale znala spoustu lidí a dokázala se tam otáčet, jezdit autem, jako by tam byla doma. To jsem si říkala, jak jsem se spletla, že z takového kuřete dozrála silná žena,“ dodává starší sestra Yvonna.

Ona sama by prý asi takovou odvahu neměla. A aby se v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu ve 21:35 na Primě, cítila méně nervózní, poradila jí prý Simona trik: představovat si, že všichni okolo jsou nazí.

„Nejsem takový ten předváděcí se typ a často trpím trémou, byť to tak třeba nevypadá,“ prozrazuje na sebe Yvonna, která nyní nafotila společně se svojí sestrou Simonou velkou kampaň na klenoty. „Jsem na ni strašně pyšná,“ dodává k tomu zkušená modelka Simona s tím, že mají kontrakt ještě na dva roky, takže to nejspíš není poslední společný počin.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.