Celebrity

13. dubna 2023 14:00

Eliška Reiglová

Simona Krainová se pochlubila novým bydlením. Rekonstrukce byla nutná, řekl její muž

Topmodelka Simona Krainová (50) sice tráví mnoho času v zahraničí, kde je spokojená, ale i po návratu do rodné země se chce vždy cítit dobře. Proto společně s manželem Karlem Vágnerem ml. (47) nechala zrekonstruovat střešní apartmán v pražských Dejvicích, který je nyní dokonalým hnízdem pro manžele i jejich syny.

Simona Krainová se proslavila už v průběhu 90. let, kdy se mimo jiné dostala do města, kde se zrodila móda, do Paříže. Během svých nejúspěšnějších let se díky své práci seznámila s řadou slavných osobností včetně řady hollywoodských hvězd. Objevila se na stránkách mnoha prestižních módních časopisů a předváděla šaty světoznámých módních návrhářů.

Čtěte také: Simona Krainová o milostném trojúhelníku se Sagvanem: Daru jsem „vypusinkovala“

Dlouho se jí v profesním životě dařilo víc než v soukromém. Už to vypadalo, že se provdá za Sagvana Tofiho, ten jí ale byl nevěrný. Následně vstoupila do svazku manželského s Bořkem Slezáčkem, sňatek ale nevydržel. Své štěstí našla až po boku Karla Vágnera mladšího, se kterým má dva syny – Bruna a Maxe.

Ačkoli s rodinou hodně cestuje a v zahraničí se cítí dobře, Česká republika bude vždy jejím domovem, do kterého se bude ráda vracet. Proto se nedávno spolu s manželem rozhodla, že je čas, aby jejich střešní apartmán prošel rekonstrukcí. Nyní se slavný pár pochlubil výsledkem a bez nadsázky se dá říct, že z takového bytu by se leckomu snad ani nechtělo vycházet ven.

Děti a exploze

Střešní apartmán patří manželům už dlouhé roky a spoustu let také vypadal stejně. Původně ho pár připravoval na příchod plánovaných dětí. Ukázalo se, že čím více se rodina rozrůstala a jak synové rostli, rekonstrukce bytu už se nestávala jen otázkou modernosti a designu, ale také vyloženě nutností.

„Domov je pro naši rodinu nejvíc. Náš byt jsme začali řešit před 12 lety. Pro začátek jsme koupili vedlejší byt, který patřil Daře, měli jsme štěstí, že byl hned vedle. Byty jsme propojili, kompletně zrekonstruovali a připravili k narození našich kluků. Byt byl naprosto nádherný, ale jak se narodili, explodovala doslova bomba,“ uvedl Karel Vágner ml. na sociální síti.

„Maxík ťapal ručičkama od jídla při rytmech Teletubbies po stěnách. Bruno ho úspěšně následoval a postupem času do brazilské třešně na podlaze nejen těmi oranžovými tatrovkami kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časem, jak se naše rodina rozrůstá, se k nim přidaly dvě parťačky Angela & Aisha. Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po 12 letech jsme konečně ready na kompletní rekonstrukci,“ dodal Vágner, který už se nyní s manželkou a dětmi raduje z nového bytu.

Simona Krainová letos oslavila 50:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.