Celebrity

3. února 2023 11:28

Eliška Reiglová

Simona Krainová o milostném trojúhelníku se Sagvanem: Daru jsem „vypusinkovala“

Modelka Simona Krainová (49) v minulosti randila se Sagvanem Tofim (58) a už se zdálo, že z nich časem bude pár také manželský. Pak se ale dozvěděla, že herec kromě ní randí také s Darou Rolins (50), čímž vznikl pravděpodobně nejslavnější český milostný trojúhelník. Modelka řekla, jak to má se slovenskou zpěvačkou dnes.

Leckdo by očekával, že milostný trojúhelník vytvoří mezi Simonou Krainovou a Darou Rolins hlubokou propast. Pokud se nebudou považovat vyloženě za nepřítelkyně, minimálně se spolu nebudou chtít vůbec vidět či navazovat jakékoliv kontakty. Opak je ale pravdou a modelka si dnes už vlastně ani nepamatuje, co se přesně kdysi dělo.

„Tolik lidí o tom napsalo tolik věcí, že už se v tom ztrácím i já. Kdybych se o tom bavila, tak bych asi chtěla, aby na jedné straně seděl Sagvan a na druhé Darina. To si myslím, že by bylo fér, že bychom si to řekli a strašně se tomu zasmáli,“ řekla Simona Krainová v rozhovoru pro eXtra.cz.

Kdysi zčeřené vody jsou dnes už klidné a jedna z nejslavnějších českých modelek si myslí, že dávný románek by bylo vhodné detailněji probírat jedině v adekvátní společnosti. „Já si myslím, že vůbec nemám právo to tady sama komentovat, protože my jsme vlastně takový trojlístek, takže bych bez nich nerada rozebírala detaily našeho štěstí,“ doplnila.

Dara Rolins básní o Nedvědovi: Má velké srdce, tělo kluka a hlavu dospělého chlapa

Nezlomné přátelství

Válečná sekera mezi Simonou Krainovou a Darou Rolins byla už dávno zakopána a když se dámy dnes vidí, vrhnou se jedna druhé kolem krku jen v tom nejlepším smyslu slova. V jejich přátelství byla určitá pauza, ale ta nebyla zcela způsobena dávnou aférou.

„S Darou jsme se teď potkaly po dlouhé době a normálně jsme se vypusinkovaly, protože se máme rády. Ale je pravdou, že máme za sebou nějaký čas, co jsme spolu strávily, a byl velmi intenzivní a byl super a pak přišel moment, kdy se naše životy tak trošku rozešly, což je úplně normální, že se to stane,“ řekla Krainová.

Za odstup mohl spíš život samotný, než cokoliv jiného. „Ona měla přítele, já jsem měla přítele, ona měla dítě, já jsem měla dítě, takže jsme na sebe ani neměly čas. Každá jsme šla svou cestou, ale vždy když se potkáme, sevřeme se v objetí, a to je podle mě to důležité,“ dodala Simona Krainová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.