Dara Rolins básní o Nedvědovi: Má velké srdce, tělo kluka a hlavu dospělého chlapa

Dara Rolins a Pavel Nedvěd tvoří pár už více než rok. Zpěvačka po boku slavného sportovce doslova září štěstím a svými slovy to jen potvrzuje. Co prozradila o své lásce a jaký je její názor na svatbu?

Dara Rolins (50) má za sebou několik vztahů, teď to ale vypadá, že potkala konečně toho pravého. Blonďatá zpěvačka je zamilovaná a na svých sociálních sítích zveřejňuje spokojené snímky po boku své lásky. Z obou srší čirá spokojenost a už na dálku lze vycítit, že jsou spolu ti dva víc než šťastní.

„My,“ napsala k zamilované fotce zpěvačka, která už se v mládí proslavila hitem Zvonky štěstí, který nazpívala společně s Karlem Gottem. Dara se na snímku tiskne k Nedvědovi a oba mají na tváři úsměv od ucha k uchu. „Nemyslela jsem si, že jednou potkám někoho, s kým mi bude tak extrémně dobře, jako mi je teď. Nevěřila jsem, že budu s někým tak souznít, že přijde muž, který bude takto milovat mou rodinu a moje rodina zase jeho a za to všechno ho budu milovat já ještě víc,“ prozradila spokojeně zpěvačka pro Nový Čas.

Pavel má obrovské srdce a na to, co dokázal a kým je, má v sobě neskutečnou skromnost a pokoru.

Když Dara mluví o své lásce, nešetří superlativy a svou druhou polovičku vychvaluje do nebes. „Má obrovské srdce a na to, co dokázal a kým je, má v sobě neskutečnou skromnost a pokoru. To na lidech miluju,“ vyznala se ze svých citů v rozhovoru.

Už dříve zpěvačka prohlásila, že svatbu nechce a na jejím rozhodnutí se zdá se nic nezměnilo. Veselka je zatím v nedohlednu a ona sama po ní netouží. „Takhle mi je dobře a občas mám strach, že když se věci až příliš vyšperkují, tak se můžou pokazit. Myslím si, že určitá nejistota i v těch nejjistějších věcech má svoje kouzlo,“ vysvětlila.

Podle všeho po ní bývalý fotbalista pokukoval už nějakou dobu. „On si mě vlastně vysnil, což je pro mě strašně krásné i kouzelné a jsem z toho paf, že si Pavel říkal: Jé, tu Darinku bych jednou chtěl mít po svém boku. Já jsem zase chtěla mít muže, na kterého budu moct být pyšná a který by měl, jak si říkáme s kamarádkami, tělo kluka a hlavu dospělého chlapa,“ citoval zpěvačku web iDnes.cz.

Rolins má z přechozího vztahu čtrnáctiletou dceru Lauru, se kterou prý Pavel Nedvěd skvěle vychází. Momentálně spolu tráví čas jako rodina, jelikož si fotbalista vzal volno a od práce si plánuje odpočinout až do léta. Už teď má ale pracovní nabídky z celého světa a zpěvačka prozradila, že nyní promýšlí, která pro něj bude ta nejvhodnější.

Dara Rolins oslavila padesátiny:

Sdílejte článek
Štítky Karel Gott láska rodina vztah vztahy Dara Rolins celebrity Pavel Nedvěd láska svatba

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.