Celebrity

14. prosince 2022 13:40

Tomáš Durčák

Dara Rolins se těší na žhavé svátky. Duch Vánoc by měl proniknout i do postele, tvrdí

Dara Rolins si k padesátinám nadělila koncert v O2 Aréně

Čerstvá padesátnice Dara Rolins si očividně ze svého věku stále vůbec nic nedělá. Právě naopak – i nadále dává všem najevo, že se ani zdaleka nechystá na důchod. Svědčí o tom i jedna z jejích posledních zveřejněných fotografií, na nichž bez obav vklouzla do svůdného negližé.

Po incidentu, kdy do jejího domu vnikl cizí muž, a oslavě kulatých 50. narozenin se stále bezmezně zamilovaná slovenská zpěvačka Dara Rolins chystá na Vánoce. Budou už druhé po boku současného partnera Pavla Nedvěda (50), který už se nyní pravděpodobně dozvěděl o jednom ze svých dárků.

Vášnivé Vánoce v peřinách

Nenajde jej však pod stromečkem, nýbrž až v posteli, kam chce Dara dle svých slov rovněž dostat ducha Vánoc a během zimních večerů tam hledat teplo právě u svého partnera. „Jsem přesvědčená, že duch Vánoc by měl proniknout i do vaší postele,“ napsala zpěvačka na svůj Instagram k fotografii v červeném krajkovém bodyčku, které na první pohled zakrývá jen to nejnutnější.

„Během zimních večerů, při nedostatku tělesného tepla, takové čertovské bodýčko jako když najdeš. Důležité je být vždy připravená,“ dodala s šibalskými emotikony Dara. Fotografie se u fanoušků dočkala obrovského ohlasu a spousta žen zpěvačce chválila dokonale vypilovanou figuru. Je tedy jasné, že Dara Rolins s Pavlem Nedvědem budou nemalou část Vánoc trávit právě v peřinách, kde si budou užívat nejen sváteční pohodu a odpočinek, ale i společný vzkvétající vztah.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.