Celebrity

15. září 2022 08:28

redakce Prima Ženy

Pavel Nedvěd a Dara Rolins oslavili výročí. Čím zpěvačka svou lásku překvapila?

Dara Rolins o Pavlu Nedvědovi

Fotbalová ikona Pavel Nedvěd (50) a známá zpěvačka Dara Rolins (49) spolu nedávno oslavili nejen jubileum držitele Zlatého míče, ale také první výročí vztahu. Zpěvačka obdarovala svého milého důmyslnými dárky a prozradila, proč se musí ve vztahu přizpůsobit.

Během léta trávila Rolins většinu času s Nedvědem a jeho dcerou z předchozího manželství, nezapomínala ale ani na svou rodinu. „Bylo to super. Byla jsem jak po boku Pavla, tak po boku Laury. Byli jsme dvakrát v Americe za mojí ségrou, pak za Pavlem, který měl s Juventusem nějaké přáteláky, a pak byla klasika plavky–⁠pláž,“ vylíčila v pořadu Showtime spokojená zpěvačka.

Narozeniny a spousta lásky

V úterý 30. srpna navíc Pavel Nedvěd oslavil 50. narozeniny, a tak mu pochopitelně zpěvačka chtěla darovat něco velkého. „Překvapila jsem ho a přicestovala jsem za ním. Vymyslela jsem ale ještě jednu věc. Minulý rok jsem koupila obraz od našeho oblíbence Pasty Onera a teď jsem mu koupila černobílou fotografii Jacka Nicholsona, která byla vlastnoručně podepsaná,“ sdělila Rolins.

Dara se taky krátce vyjádřila k jistým „kostlivcům“, které v posledních měsících na bývalého slavného fotbalistu vylezly ze skříně. Jeho kontroverzní video ale kupodivu bere s nadhledem. Sám Pavel si podle ní tolik pozornosti ani nezaslouží, protože je prý tak extrémně vzorný, až je to trochu nudné. „Každý máme minulost. A ta Pavlova je v rámci jeho soukromí až nudně ukázková. Je to minulost a byla bych blázen, kdybych to řešila více, než je třeba,“ svěřila se přednedávnem rovněž redakci magazínu Showtime.

Rok ve vyváženém vztahu

Nyní je to rok, co spolu obě hrdličky poprvé začaly randit. Za sebou tak čerstvě mají i tuto příjemnou oslavu. „Náš vztah je nejcelistvější a nejvyváženější,“ uvedla k jejich dynamice Rolins. Dodala ovšem, že se musí svému muži dost přizpůsobovat. „Pavel je striktnější v pracovním vztahu, je to přece jenom kravaťák a byznysmen, zatímco já jsem svobodný umělec. Je na mně, kolik práce si vezmu a co všechno chci dělat,“ vysvětlila.

Zatím to však vypadá, že je u hvězdného páru, nad kterým alespoň zpočátku většina lidí jen kroutila hlavou, všechno v tom nejlepším pořádku. Snad to tak tedy zůstane i nadále a oba najdou štěstí, které v životě dlouho hledali.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.