Celebrity

29. srpna 2022 14:41

Josef Šťastna

Pavel Nedvěd tančil s polonahou ženou. Dara Rolins má k jeho jednání jasná slova

Nejen fotbaloví fanoušci začali v pondělí intenzivně řešit video, na kterém Pavel Nedvěd (49) tančí se třemi ženami a nešetří dotyky. Objevily se dokonce spekulace, že ze záběrů nebude mít radost jeho partnerka Dara Rolins (49). Ta je ale zcela v klidu.

Podle italských novinářů bylo video natočeno během divokého večírku v Turíně. Česká fotbalová legenda se skvěle baví a užívá si přítomnost tří žen, přičemž jedna z nich tančí pouze v podprsence. Hlavní otázka zněla, jak je video staré a jak na rozjuchaného Nedvěda bude reagovat jeho partnerka Dara Rolins. Ta zachovala ledový klid.

„Každý máme minulost. A ta Pavlova je v rámci jeho soukromí až nudně ukázková. Je to minulost a byla bych blázen, kdybych to řešila více, než je třeba,“ uvedla pro magazín Showtime s tím, že video vzniklo dávno před jejich vztahem, takže vlastně netuší, co by měla řešit. Celé vyjádření slovenské zpěvačky přinese v pondělí večer magazín Showtime.

Nutno poznamenat, že Nedvěd na videu nedělá nic nelegálního. Skvěle se baví, usmívá se, tančí a jedné z žen se dotýká na břichu a ňadrech. Pro jednoho z nejlepších českých fotbalistů všech dob je určitě zásadní, že rozjuchané video nemá potřebu jakkoliv řešit jeho současná láska.

Kvůli vytíženosti spolu dvojice tráví poměrně málo času. Přesto je jejich vztah založen na důvěře. Dara také uvedla, že jim to spolu klape i kvůli tomu, že si jsou tak vzácní. „Nejsme spolu každý den. Snažíme se citlivě pracovat s časem. Polevila jsem, v současnosti jsem to já, kdo dělá větší kompromisy. Pavel má svůj post jasně daný, musí do práce chodit denně. Proto jsme se domluvili, že to bude na mně, abychom se viděli,“ vysvětlila v minulosti popová zpěvačka redakci magazínu Showtime.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.