Celebrity

2. prosince 2022 17:45

Eliška Reiglová

Dara Rolins prožila chvíle hrůzy. Pavel Nedvěd ji musel bránit před agresorem

Dara Rolins (49) a její partner, někdejší fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd (50), za sebou mají krušné momenty. V úterý večer v obci Tuchoměřice došlo v domě zpěvačky k incidentu, při němž musela zasahovat policie. Nedvěd se dostal do potyčky s mužem, který využil momentu, kdy zpěvačka vjížděla do garáže, a vnikl dovnitř. Slovenská hvězda věří, že nebýt jejího přítele, který ji neváhal bránit, mohlo vše dopadnout úplně jinak.

Policie v domě Dary Rolins vyšetřovala vzájemné napadení dvou mužů. „Můžeme potvrdit vzájemné napadení dvou mužů v úterý před dvaadvacátou hodinou. Co se přesně stalo, bude policie prověřovat,“ řekla deníku Blesk policejní mluvčí Michaela Richterová.

Incident se pochopitelně neobešel bez zranění. „Čas výjezdu 22:05. V Tuchoměřicích jsme ošetřili muže (ročník 1992) s povrchovým poraněním hlavy a pohmožděným ramenem. Po ošetření byl převezen do motolské nemocnice,“ uvedla k napadení záchranná služba.

Jak si Pavel Nedvěd a Dara Rolins užili společnou oslavu padesátin?

Strohé zprávy o napadení v domě Dary Rolins daly prostor spekulacím o tom, co se mohlo stát. Slovenská zpěvačka se ale rozhodla jim včas učinit přítrž a v pořadu Showtime prozradila, co přesně se v inkriminovaný večer stalo.

Agresivní stalker

„29. listopadu pozdě v noci při zajíždění do garáže vniknul do mého domu cizí agresivní muž. Spíš blázen, který u našeho domu nebyl poprvé. Je další z řady mých stalkerů,“ uvedla Dara Rolins ve vyjádření pro Showtime. Prozradila také, že to nebylo poprvé, co ji nebo její blízké tato osoba obtěžovala.

„Tento konkrétní muž pronásleduje a ohrožuje mě i moji rodinu dlouhodobě. Je to už poněkolikáté, co se tady v naší ulici po večerech potloukal, vyzváněl, dobýval se k nám do domu. A není to zdaleka poprvé, co u nás byla policejní hlídka. Jen kvůli tomuto bláznovi nejméně dvakrát. Naposledy ohrožoval moje dítě s chůvou v létě, když jsem byla na koncertě na Slovensku,“ řekla zpěvačka.

Statečný ochránce Nedvěd

Ze slov Dary Rolins vyplývá, že ze svého stalkera měla strach už nějakou dobu a okolo jejího bydliště se potuloval pravidelně. Během úterního večera zajížděla do garáže s Pavlem Nedvědem, který se dle jejího vyjádření zachoval jako skutečný muž a své milované přiskočil na pomoc ve chvíli, kdy by si sama pravděpodobně jen stěží poradila.

„Tentokrát byl u toho Pavel a ten mě poté, co nám (výtržník) vlezl do domu, jen bránil. Udělal to, co by udělal každý pořádný frajer pro svou ženu. A já jsem šťastná, že ten večer po mém boku byl. Nechci si ani domýšlet, co všechno se mohlo stát, kdybych se s tím bláznem ocitla ve svém domě sama,“ zapěla Dara Rolins chválu na svého partnera, který neváhal a bránil ji.

Potyčka a následky

Jak informovala záchranná služba, muž, kterého Dara Rolins označila za stalkera, byl po ošetření na místě odvezen do nemocnice. Podle zpěvačky byla forma Nedvěda velmi užitečná k tomu, aby muž neměl možnost napáchat velké škody.

„Došlo k potyčce i ke zraněním, ale naštěstí měl Pavel značnou převahu a díky významné pomoci našich sousedů byla včas přivolána pomoc, policie i sanitka. Ten muž by zasloužil konečně zavřít do blázince. Dobré tři roky nám terorizuje život. Tentokrát to ale bylo poprvé, co nám vniknul do domu. Proto doufám, že to i pro něho bude mít konečně patřičné následky,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.