Dara Rolins o Nedvědovi: Seznámení s Matějem Homolou prosadila sama dcera

Dara Rolins promluvila o lásce k Nedvědovi

Slovenská zpěvačka Dara Rolins září štěstím. Zamilovanost z ní přímo srší a v exkluzivním rozhovoru pro pořad Showtime prozradila, jak probíhalo seznámení současného partnera, fotbalisty Pavla Nedvěda, s jejím bývalým partnerem a otcem její dcery Laury Matějem Homolou.

Dara je krásným příkladem toho, že láska kvete v každém věku a inspiruje v tom i svoje fanynky. „Jsem pro ně inspirací. Že se ženská, které je padesát, což mi bude letos, může takto zamilovat,“ popsala.

Kvůli časové vytíženosti spolu s Pavlem Nedvědem nejsou pořád, ale o to víc si společného času váží a jsou si vzácní. „Nejsme spolu každý den. Snažíme se citlivě pracovat s časem. Polevila jsem, v současnosti jsem to já, kdo dělá větší kompromisy. Pavel má svůj post jasně daný, musí do práce chodit denně. Proto jsme se domluvili, že to bude na mně, abychom se viděli,“ vysvětlila.

Zpěvačka vystoupila na akci Dermacol Love Day, která se konala již tradičně na svátek zamilovaných, tedy 1. máje, v pražské Grébovce. „Mé písničky jsou téměř vždy o lásce. Kdysi jsem zpívala, že chci všechno, nebo nic. Dnes vím, že je to nesmysl. Nejlepší je mít ze všeho něco, vše nepotřebuji,“ smála se Rolins, která nyní velkou lásku sama prožívá.

Dcera Laura zorganizovala Nedvědovo seznámení s otcem

Současný partner fotbalista Pavel Nedvěd se prý už dokonce seznámil s jejím expartnerem Matějem Homolou, se kterým má Dara dceru Lauru. „Z toho mám radost, spunktovala to Laura. Matěj ji měl vyzvedávat, tak mu řekla, jestli nechce přijet a poznat se s Pavlem. Dali si kávu, dokonce přestěhovali Lauře pracovní stůl. Do koča i do voza, jsou to muži jak se patří,“ vyprávěla s nadšením v hlase Rolins.

A jak bývalého českého fotbalového reprezentanta přijala sama Laura? „Je skvělé, že mají příjemný a přátelský vztah. Dokonce se mi už několikrát stalo, že se Pavel dozvěděl něco dřív, než mi to Laura řekla. Co vím z minulých zkušeností, tak to takhle dokonale nefungovalo,“ radovala se zpěvačka.

Se smíchem dodala, že už ve svých domovech mají i kartáčky na zuby, což je prý pověstná symbolika vážného vztahu. A dokázala by si představit společné bydlení? „Nevím. Já to vlastně neznám. Nikdy jsem s nikým neměla regulérní vztah, kdy bychom měli ‚bydlící‘ rodinný život. Vždy to bylo o tom, že jsme se občas potkali, míjeli a pomalu se jen zdravili na dálnici. Myslím ale, že to u nás nehrozí. Jsem ráda, že mám po svém boku energického muže,“ dodala na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.