Celebrity

7. prosince 2022 16:34

Karolína Oehmová

Dara Rolins odkryla velké plány s Nedvědem. Chystají nové hnízdečko lásky

Dara Rolins si k padesátinám nadělila koncert v O2 Aréně

Krásné padesáté narozeniny slaví Dara Rolins, která si nadělila pro zpěvačku dar největší – koncert v O2 areně. Oznámení této velkolepé události jí ovšem vyfoukl Leoš Mareš. Jak reagovala a co plánuje s partnerem Pavlem Nedvědem na příští rok, prozradila exkluzivně pro Prima Ženy.

Zpěvačka Dara Rolins si plní své sny. K padesátým narozeninám si nadělila koncert v O2 areně, kde bude mít premiéru. Navíc se akce vyprodala za neuvěřitelných sedm dní. „Já se moc těším. Je to neuvěřitelné a pokaždé, když se to zmíní, tak mám nával euforie. Strašně si toho vážím,“ popsala pro Prima Ženy zpěvačka dojmy z vyprodání i z příprav celého koncertu, na nějž se můžou fanoušci těšit 28. ledna.

Koncert propálil Leoš Mareš

Oznámení této velkolepé události jí vyfoukl Leoš Mareš, který informaci propálil do bulváru a následně si ji s omluvou dal na svůj instagramový profil. „Leoš je producentem koncertu a ten nápad se zrodil v jeho hlavě. Co si budeme povídat, s O2 arenou má zkušenost. Oznamovat koncert by ale měla zpěvačka, taková byla dohoda. On to nevydržel, ale nevadí,“ říká pobaveně Dara Rolins.

Bude další termín koncertu?

Někteří lidé vidí v Daře pořád tu malou holčičku po boku Karla Gotta. To už je ale minulost a nyní tato drobná blondýnka dobývá největší arénu u nás. „Spousta lidí mě objevila až teď a jsou překvapeni, že nejsem jenom o Zvoncích štěstí. Jsem tu kariérně čtyřicet let a chtěla bych se dotknout každého toho období a zazpívat co nejvíc písniček,“ prozrazuje Dara ze svého plánovaného koncertu. „Tím, že jsme to vyprodali, tak mě ukecávají, abych přidala další termín, ale ne. Baví mě, že je to jenom jednou,“ dodává zpěvačka.

S partnerem chce stavět dům

Už nějakou dobu se objevuje vedle svého přítele, fotbalisty Pavla Nedvěda, se kterým letos oslaví první Vánoce. Dalo by se předpokládat, že zájem o její vystoupení vyvolá ve zpěvačce touhy po dalších koncertech. V následujícím roce má ale se svým partnerem už jiné plány. „Příští rok bych chtěla natočit nové album a chci naopak ubrat s koncertováním. Chci se věnovat mému muži, chceme si postavit domeček, chci být s Laurou a jen tak být,“ prozradila pro Prima Ženy nemalé cíle Dara Rolins, kterou můžete ve čtvrtek večer vidět také v zábavné show Inkognito.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.