Další krok ve vztahu Dary Rolins a Pavla Nedvěda. Pořídili si luxusní pozemek u jezera

Zpěvačka Dara Rolins (49) je po boku své lásky, fotbalisty Pavla Nedvěda (50), velice šťastná. O tom, že jim vztah klape, svědčí i fakt, že se rozhodli pořídit si spolu pozemek v Itálii.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd jsou spolu už více než rok a vypadá to, že jejich láska jenom kvete. Podle italského webu Prealpina si letos pořídili nádherný pozemek s výhledem na italské jezero Lago Maggiore. A to přesto, že jejich vztah stále musí procházet náročnou zkouškou spočívající v neustálém překonávání vzdáleností. Kvůli pracovní vytíženosti je od sebe často dělí tisíce kilometrů.

Pavel Nedvěd je bývalý hráč Juventusu a v současnosti pro tento fotbalový klub pracuje jako manažer. Kvůli tomu tráví většinu svého času právě v Itálii, kam za ním Dara jezdí z Česka či Slovenska. „Pavel je mnohem víc fixovaný na Turín, na kancelář, do které jako viceprezident musí pěkně v kravatě od pondělka dokonce až do neděle, a potom ještě na zápasy. Má toho moc, takže kdybych to nebyla já, kdo si udělá prostor, neměli bychom šanci se vidět tak často,“ sdělila webu eXtra.cz.

Zřejmě i to je důvod, proč se rozhodli, že si společně pořídí pozemek v Itálii, který se nachází v Lombardii, v malebné vesničce Arolo. „Pavel Nedvěd letos koupil se svou partnerkou, zpěvačkou Darou Rolins, pozemek za milion eur s výhledem na jezero v Tronzanu u jezera Maggiora,“ informoval italský web Prealpina. Plocha má mít téměř 2 000 metrů čtverečních.

Je fotbalista ten pravý?

Zpěvačka Dara Rolins v minulosti neměla příliš štěstí na správné muže. Před časem se v rozhovoru pro TV Pravda svěřila s tím, co na ní většině partnerů vadilo. „Většinou se mi stalo, že muži, se kterými jsem byla, přesně to, co na mě milovali, po určité době začali nesnášet,“ prozradila otevřeně. „Stalo se mi to několikrát. Připadalo mi to vlastně vtipné, úsměvné, než že by mě to vytáčelo. Kroutila jsem hlavou a říkala jsem si, že už se zase opakuje ten samý příběh. To, kvůli čemu mě miluješ, mi teď podáváš jako výčitku,“ vzpomínala Dara.

S Pavlem Nedvědem je to však jiné už od začátku, a to především kvůli jejich časové vytíženosti. Díky tomu zpěvačka věří, že se nebude opakovat stejný příběh jako u jejích předchozích vztahů. „Ani já mu nevyčítám, že je v práci v sobotu, v neděli, do pěti, do šesti, že je neustále v pohybu a cestuje. Že ho nemám stále za zadkem – jako on nemá za zadkem mě. I když jsou chvíle, kdy si voláme, toužíme po sobě a zároveň je nám smutno, umíme s tím pracovat a je to pro nás přirozené,“ popsala svůj vztah s fotbalistou.

Sdílejte článek
Štítky láska Itálie jezero vztah vztahy zpěvačka Dara Rolins fotbalista nemovitosti celebrity Pavel Nedvěd showbyznys pozemek Lago Maggiore Dara Rolins pozemek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.