Patrick Duffy prodává svůj soukromý Dallas. Za přepychový ranč požaduje obří sumu

Hvězda kultovního seriálu Dallas se rozhodla prodat svůj zamilovaný ranč. Za skvost, který se nachází v Medfordu ve státě Oregon, požaduje Patrick Duffy (73) 14 milionů dolarů. To při současném kurzu znamená, že případný kupec s českými kořeny by si musel připravit téměř 360 milionů korun.

Nádherný ranč se nachází kousek od řeky Rogue u Medfordu v Oregonu. Na prodej nemovitosti upozornil mimo jiné britský Daily Mail. Podle realitního makléře Alana DeVriese se na pozemku nachází celkem sedm obytných domů, rozlehlý rybník, bazén a několik stodol a dalších zemědělských stavení.

Podívejte se, jak bydlí Roman Skamene:

Duffy, kterého čeští diváci poprvé zaregistrovali v kultovním seriálu Dallas (1978), ranč o velikosti 390 akrů zakoupil v roce 1990 se svou tehdejší manželkou Carlyn Rosser. Ta bohužel v roce 2017 podlehla zákeřné rakovině a herec začal přemýšlet, zda se chce na zamilované místo vracet i bez ní.

Duffy je vášnivým rybářem a pozemek objevil při toulkách krajinou. Tehdy byl prostor nedotčený a učaroval mu. „Později jsme se tam ale stále více cítili spíše jako správci než jako majitelé,“ uvedl americký herec pro Mansion Global s tím, že již v minulosti začal uvažovat o tom, že se ranče zbaví.

Původní domek pro správce byl přestavěna na jednopokojový penzion s podkrovím. Další budova má vířivku a nabízí výhled na řeku. V další budově se nachází krytý plavecký bazén a vinný sklípek. V průběhu let manželé koupili další stavby a přikoupili další okolní pozemky. Dnes Duffy cítí, že ranč mu nedává radost, jakou mu dával dříve a věří, že skvost najde majitele, který ocení magické místo i rustikální krásu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.