Patrick Duffy prodává svůj soukromý Dallas. Za přepychový ranč požaduje obří sumu

Hvězda kultovního seriálu Dallas se rozhodla prodat svůj zamilovaný ranč. Za skvost, který se nachází v Medfordu ve státě Oregon, požaduje Patrick Duffy (73) 14 milionů dolarů. To při současném kurzu znamená, že případný kupec s českými kořeny by si musel připravit téměř 360 milionů korun.

Nádherný ranč se nachází kousek od řeky Rogue u Medfordu v Oregonu. Na prodej nemovitosti upozornil mimo jiné britský Daily Mail. Podle realitního makléře Alana DeVriese se na pozemku nachází celkem sedm obytných domů, rozlehlý rybník, bazén a několik stodol a dalších zemědělských stavení.

Podívejte se, jak bydlí Roman Skamene:

Duffy, kterého čeští diváci poprvé zaregistrovali v kultovním seriálu Dallas (1978), ranč o velikosti 390 akrů zakoupil v roce 1990 se svou tehdejší manželkou Carlyn Rosser. Ta bohužel v roce 2017 podlehla zákeřné rakovině a herec začal přemýšlet, zda se chce na zamilované místo vracet i bez ní.

Duffy je vášnivým rybářem a pozemek objevil při toulkách krajinou. Tehdy byl prostor nedotčený a učaroval mu. „Později jsme se tam ale stále více cítili spíše jako správci než jako majitelé,“ uvedl americký herec pro Mansion Global s tím, že již v minulosti začal uvažovat o tom, že se ranče zbaví.

Původní domek pro správce byl přestavěna na jednopokojový penzion s podkrovím. Další budova má vířivku a nabízí výhled na řeku. V další budově se nachází krytý plavecký bazén a vinný sklípek. V průběhu let manželé koupili další stavby a přikoupili další okolní pozemky. Dnes Duffy cítí, že ranč mu nedává radost, jakou mu dával dříve a věří, že skvost najde majitele, který ocení magické místo i rustikální krásu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.