Celebrity

12. června 2022 05:30

Vanesa Havlíková

Bobby z Dallasu je i po sedmdesátce idolem žen. Co mu pomohlo překonat smrt manželky?

Jeho životní rolí byl Bobby Ewing z legendárního seriálu Dallas či Frank Lambert v sitcomu Krok za krokem. Byl mladý, charismatický a jeho poznávacím znamením byly kudrnaté vlasy. Řeč je o slavném americkém herci Patricku Duffym, který nedávno oslavil své 73. narozeniny a sex-appeal rozhodně neztratil. O svém osobním životě se nyní rozpovídal pro deník Daily Mail.

Zejména v 80. a 90. letech byl považován za jednoho z nejatraktivnějších mužů Hollywoodu. Nyní už má herec sice šedivé vlasy a vrásky na tváří, těžko byste ale hledali elegantnějšího důchodce než právě Patricka Duffyho.

Po smrti manželky měl problém se opět zamilovat

I když byl hvězdou Hollywoodu, partnerky v žádném případě nestřídal. Dlouhodobě byl spokojený po boku Carlyn Rosser, která však v roce 2017 ve věku 77 let podlehla zákeřné rakovině. Po smrti manželky už režisér nevěřil, že se znovu zamiluje. Nakonec se ale k němu přece jen štěstí otočilo čelem a opět se zamiloval. Ženou, která ho očarovala, je herečka Linda Purl (67).

„Jsem v neuvěřitelně šťastném vztahu. Nikdy bych si nepomyslel, že se mi to ještě v životě stane a takto se zamiluji,“ svěřil se Patrick Duffy magazínu People.

Covidová romance

Sympatická blondýnka Linda, kterou můžete znát například jako Ashley Pfister z amerického sitcomu Happy Days, je hercova kolegyně z branže. „Seznámili jsme se přes společného kamaráda a začali jsme si psát. Později jsme si začali volat a nakonec jsme spolu na videohovorech trávili každý večer i tři hodiny. Popsal bych to jako covidovou romanci, první čtyři měsíce jsme spolu neseděli v jedné místnosti, přesto jsme spolu každý den mluvili hodiny,“ dodal Patrick Duffy pro britský deník Daily Mail.

Herec po boku své přítelkyně jenom září a je vidět, že láska kvete opravdu v každém věku. Pár se rozhodně nebojí svou vzájemnou náklonnost ukázat. Na sociální sítě pravidelně přidávají společné fotky, a jsou tak důkazem, že i v sedmdesáti letech můžete být zamilovaní jako „puberťáci“.

„Při posledním hovoru před naším setkáním jsem jí řekl, že ji miluji. Pak jsem sedl do auta a jel jsem 23 hodin, dokud jsem nedorazil k jejím dveřím. Od té doby jsme se neodloučili. Nehledal jsem lásku, nemyslel jsem si, že ji potřebuji, ale pak mi osud ukázal opak,“ vysvětlil Patrick Duffy pro deník Daily Mail.

Sdílejte článek
Štítky Krok za krokem stáří láska krása Hollywood herec Daily Mail Dallas Patrick Duffy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.