Abrhám a Šafránková: Láska jako trám. Drželo jim palce samotné hvězdné nebe

Zemřel herec Josef Abrhám

Nikdo nikdy nepochyboval, že tihle dva se opravdu milovali a je skoro jisté, že pro mnohé z nás zůstanou příkladem nehynoucí lásky, která hory přenáší. Z astrologického hlediska jsou ilustrací jedné z nejpevnějších a nejvěrnějších partnerských kombinací. Nebem požehnaný vztah.

Základní sympatii zaručují jejich sluneční znamení, Josef Abrhám byl narozený ve znamení Střelce a Libuše Šafránková v Blížencích. Mentální pohyb, vtip, zvídavost, schopnost komunikace byly těmi hlavními pilíři vztahu.

Láska jako trám

Lásku v osobních horoskopech symbolizuje planeta Venuše. I zde mezi nimi panoval vzácný soulad. Josef Abrhám měl Venuši v Kozorohu a Libuše Šafránková v Býku. Tyto dvě Venuše tradičně tvoří skoro dokonalý pár. Zdravý rozum, pracovitost, smysl pro tradice a rodinu. Rozumí si v hloubce prožívání citů. Venuše v Kozorohu může působit více odtažitě, plaše, ale o to více přitažlivě. Pod ledovou slupkou skrývá horoucí srdce. Venuše v Býku je viditelně vřelejší, srdečnější.

Venuše v Býku Libušky Šafránkové

Klíčová slova: věrnost, stabilita, vášnivost, majetnickost

Venuše umístěná ve znamení Býka symbolizuje stálost, trpělivost, věrnost, možná i žárlivost. Každopádně ženu či muže, pro které slovo láska není jen pojem. Moc dobře vědí, jak vypadá velký cit, velké vášně a umějí je i projevovat. Jistota a stabilita v lásce jsou pro ně nesmírně důležité, proto hledají stálé partnerství a ve jménu této hodnoty se dokážou někdy projevovat i majetnicky. Jejich žena je jejich žena, jejich muž je jejich muž.

Pro ženy narozené s Venuší v Býku je nesmírně důležitý osobní zjev. Vynakládají mnoho úsilí na udržení krásy a mládí. Také dokážou patřičně ocenit zjev svého protějšku.

Venuše v Kozorohu Josefa Abrháma

Klíčová slova: serióznost, vážnost, hloubka, starostlivost, péče

Venuše umístěná ve znamení Kozoroha symbolizuje touhu po jistém a stabilním vztahu a takový vztah také nabízí i těm druhým. Sňatek je pro tyto lidi jediné a správné řešení soužití dvou partnerů. Bude-li partner zajištěný, tím lépe.

Tato Venuše bývá citově velmi rezervovaná až chladná. Často je to ale jen první dojem, takoví lidé jsou nejistí a plaší, a proto si nasazují masku odstupu. Ve jménu věrného milování jim v hrudi tluče horké srdce obalené pořádnou vrstvou ledu, ale je tam.

V mužském horoskopu je tato Venuše o něco sympatičtější než v ženském. Do manželství tito muži sice vstupují opatrně a často si volí mladší partnerky, ale vždy s vědomím, že se o svou rodinu musejí plně postarat. Tento úkol plní po celý život velmi obětavě a dá se říci, že v mezích možností i radostně. Pokud si je chcete získat, je nutné se nikdy nepodbízet a moc nehlučet.

V čem mohl nastat problém?

No přeci jenom jsou to dvě „rohatá“ znamení. Oba si umějí postavit hlavu a chtějí, aby věci běžely zrovna podle jejich not. Pro společné fungování musí vždy jeden o krok ustoupit, většinou to bývá „moudřejší“ Kozoroh.

Sečteno podtrženo. Láska mezi Josefem Abrhámem a Libuší Šafránkovou byla vztahem, kterému žehnalo samotné hvězdné nebe a určitě nebyli jediní.

Sdílejte článek