Celebrity

7. prosince 2022 21:15

Tomáš Durčák

Osudoví muži Dary Rolins: Opakovaná nevěra, zrušené zásnuby a konečně ten pravý?

Dara Rolins si k padesátinám nadělila koncert v O2 Aréně

Zpěvačka Dara Rolins slaví padesátku a při pohledu zpět může rozhodně říct, že o hledání té pravé lásky něco ví. Za posledních třicet let svého života totiž zažila ve vztazích s muži prakticky téměř vše. Od překrásných chvil až po zrady, které ji bolí možná ještě dnes. Kdo byli (a jsou) její osudoví muži, s nimiž během let hledala společné štěstí?

Jedna z mnoha Sagvana Tofiho

Prvním známým vážným partnerem Dary Rolins byl v 90. letech, kdy už byla známá nejen svým dětským duetem s Karlem Gottem, ale i řadou dalších vystoupení, lamač dívčích srdcí Sagvan Tofi. Ten okolo Darinky dle svých slov dlouho kroužil, než se mu podařilo pozvat ji úspěšně na rande a začít s ní chodit.

Zamilovaný románek však neměl mít příliš dlouhé trvání. Přelétavý Sagvan totiž během natáčení svého prvního videoklipu k písni Tak mě líbej potkal modelku Simonu Krainovou. S tou posléze točil i film, kde definitivně přeskočila jiskra. Tofi se nějakou dobu pokoušel táhnout to s oběma ženami najednou, jenže netrvalo dlouho a ony se o sobě dozvěděly, čímž celý tento milostný trojúhelník skončil.

I přesto jsou Dara a Sagvan dodnes dobří přátelé. „Zřídka se potkáme. Ale i tak mám pořád v sobě takovou nostalgii. Vždycky když Darinku vidím, stáhne se mi žaludek, je to prostě moje láska,“ svěřil se herec a zpěvák o svých dodnes přetrvávajících citech v pořadu Telebrity.

Blízký přítel Petr Vlasák

Podnikatel Petr Vlasák do života Dary Rolins vstoupil v roce 1998, kdy jí bylo 26 let. Nakonec se však ukázalo, že spíš než partneři budou z těch dvou výborní přátelé. V roce 2006 se Petr dozvěděl, že má rakovinu mozku a Dara mu byla zdárnou oporou při úspěšném boji s nemocí. Prožívala s ním i chvíle poté, co se dozvěděl, že je rakovina zpět. Tentokrát s nemocí bojoval marně, rakovina ho v pouhých 45 letech skolila a zpěvačka přišla o velmi blízkou osobu.

Jak oslavila Dara Rolins své padesátiny?

Zásnuby s Jaroslavem Bednářem překazila jeho přání

Když se Dara Rolins dala dohromady s hokejovým útočníkem Jaroslavem Bednářem, známým svými románky s různými ženami, zdálo se, že jej konečně někdo definitivně zkrotí. V roce 2004 před ní Jaroslav dokonce poklekl, požádal ji o ruku a Dara řekla ano.

Tato velká láska však nakonec trvala jen něco málo přes dva roky. Příčin bylo zřejmě několik. Jednak byl Bednář po celou dobu vztahu stále ženatý a měl z manželství malou dceru, ale zároveň od soužití s Darou do budoucna očekával něco trochu jiného než ona. Jaroslav, asi jako téměř každý hokejista, hledal v tréninkovém a zápasovém vytížení především stabilní domácnost, a tak na ni naléhal, aby zpomalila svou kariéru a byla více ženou v domácnosti.

Zde však u temperamentní Slovenky narazil a v kombinaci s jeho neochotou rozvést se s manželkou nakonec do propadliště dějin zamířily nejen zásnuby, ale nakonec i celý vztah.

Matěj Homola, otec jediného dítěte Dary

Dalším osudovým mužem se pro Daru Rolins stal její kolega, zpěvák Matěj Homola. O vážnosti jejich vztahu ostatně svědčí i fakt, že spolu mají dceru Lauru, jediného potomka Dary. I tady se zdálo, že štěstí a pohodovému rodinnému životu už nic nestojí v cestě. Jenže chyba lávky, Matěj se rozhodl trochu jinak.

Začal si totiž s jinou ženou, zřejmě v domnění, že Dara na nic nepřijde. Jenže matka jeho dcery vše zjistila a na tuto zradu reagovala nekompromisně rozchodem. Samozřejmě však respektuje společného potomka, a tak má dodnes s Matějem přátelský vztah, aby se oba mohli dostatečně věnovat výchově čtrnáctileté dcery.

Patrik Vrbovský vydržel s Darou nejdéle ze všech

Málokdo ví, že slovenský rapper Rytmus byl ve skutečnosti tím, kdo měl s Darou dosud úplně nejdelší vztah. Jejich společný románek trval celých sedm let a zdálo se, že tady už konečně zpěvačka našla opravdu toho pravého. Jenže po nějaké době začalo vše působit divně. I přes řadu let společného vztahu i společné zamilované písně se nikam neposouvali a svatba či rodina asi nebyla na pořadu dne.

Spekulace nakonec vyvrcholily v jeden z nejméně hezkých rozchodů, v němž se oba interpreti vzájemně v médiích pomlouvali a shazovali. Až posléze vyšlo najevo, že to byla právě diskuse o rodině, na níž vztah ztroskotal. Rytmus totiž toužil po potomcích, ale Dara si opět prosadila svou a nebyla ochotná ani o krok ustoupit.

Pavel Nedvěd. Konečně ten pravý?

A dostáváme se do finále seznamu osudových mužů Dary Rolins. Už rok je totiž šťastně zamilovaná do fotbalisty Pavla Nedvěda, s kterým jim vztah místy funguje i na dálku, když je Pavel v Itálii a Dara na Slovensku. Vypadá to vážně, jelikož spolu oba žijí a zdá se, že bez sebe nemohou být. Významné plusové body nyní Pavel nepochybně získal tím, že svou lásku bránil před agresorem, který se pokusil vniknout do jejího domu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.