Celebrity

10. července 2023 10:15

Marie Makovská

Simona Krainová sdílela fotku syna v lodičkách. Já ho ochráním, vzkázala

Někdo si musí vystačit s kostkou pod patou, jiný má za maminku modelku s plným botníkem střevíců s podpatky. Syn Simony Krainové (50) obul lodičky a modelka ho pohotově vyfotila a umístila snímek na svůj Instagram. Nevinné vyzkoušení matčiných bot se tak během chvíle proměnilo v kauzu plnou sprostých nadávek.

Simona Krainová nemá ve zvyku chování typu „zalíbit se všem“. Nebojí se naopak společnost pobuřovat – ať už tím, co si obleče, nebo co řekne či napíše na sociálních sítích. Fotka dvanáctiletého Maxe v lodičkách některé fanoušky přivedla k nostalgickým vzpomínkám na jejich vyrůstání, kdy si půjčovali střevíce od svých maminek a babiček nebo si vycpávali ponožky pod patou dřevěnými kostkami, aby se mohli projít po pokoji. Samozřejmě se však příspěvek nevyhnul ani nenávistným komentářům, poukazování na homosexualitu a kárání nezodpovědné matky Simony, která syna vystavuje hejtům.

Přednedávnem Simona Krainová šokovala, když změnila vizáž a nechala si obarvit vlasy narůžovo:

„Normal is boring. Nenudíme se,“ napsala s humorem k fotce Simona Krainová. A mnoho svých zastánců opravdu pobavila. Samotné botky na jehlách ovšem nejsou na snímku jediným pobuřujícím prvkem. Tím druhým je skutečnost, že Max ukazuje vztyčené prostředníčky, což někteří dospělí neuvítali jako gesto vhodné pro dítě.

Přečtěte si také: Simona Krainová se pochlubila novým bydlením. Rekonstrukce byla nutná, řekl její muž

„Pořád je to kluk a ty fakáče a ta póza k němu nejdou. Ale pravda, dělá, co doma vidí...“ napsala jedna ze sledujících. „Paní Simono, proč nevypnete komentáře? Co když si je váš syn přečte? Nemyslíte, že mu to ublíží?“ vyjádřila jiná žena své obavy. „Myslíte těch pár zoufalců, co už je v blokaci? Nebojte, já ho ochráním, mám dost odvahy, síly a lokty ostré... mám trénink,“ reagovala Simona Krainová, která nedávno v rozhovoru pro web eXtra.cz uvedla, že nechápe, kolik zlých lidí mezi námi je, a že by se z nenávisti, kterou přirovnala k rakovině, léčit.

Kdo si nezkoušel máminy střevíce?

Ruku na srdce, kdo si jako malý nezkoušel máminy korále, střevíce nebo šaty? Jeden z fanoušků okamžitě vyjádřil Simoně Krainové podporu, když napsal, že by si ji jako teenager přál mít za mámu. „Chápu, že pro některé lidi je vrchol rebelství to, že změní značku toaletního papíru... Ale abyste se z toho vy moralisti fakt nepo***li,“ dodala další podporovatelka.

Simona Krainová žije s podnikatelem Karlem Vágnerem mladším, se kterým se vzali v roce 2010. Kromě Maxe mají ještě mladšího syna Bruna.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.