Simona Krainová se stěhuje do Dominikánské republiky. Synové tam budou chodit do školy

Modelka Simona Krainová miluje moře, a tak není divu, že se rozhodla chladnější část roku trávit v teplých krajinách. S manželem si pořídili nemovitost v Dominikánské republice.

Simona Krainová (50) utíká před zimou za sluníčkem. S manželem Karlem Vágnerem se rozhodli, že už se nebude jednat pouze o dovolené, ale rozhodli se pořídit si domeček v Dominikánské republice. Do exotické krajiny spolu se dvěma syny odletí na druhou polovinu roku. Momentálně už si tam vyřizují všechny potřebné dokumenty, aby se stali rezidenty.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová se pochlubila novým bydlením. Rekonstrukce byla nutná, řekl její muž

Modelka prozradila, že je to částečně i jejich pojistka kvůli obavám z možné budoucnosti. „Když tady nastane nějaký problém, abychom mohli odjet. Je to i kvůli papírovým věcem,“ sdělila webu Super.cz.

Děti čeká studium v cizím jazyce

Synové Simony Krainové budou chodit do školy v Puerto Plata, kde už mají vyřízeno vše potřebné. „Kluci budou chodit do školy v Čechách i v Dominikáně. Tam nastupují do španělsko-anglické školy,“ popsala modelka. Krainová je ráda, že se její synové budou moci zdokonalit v cizí řeči. „Je to pro ně dobré, naučí se jazyky, budou v jiné zemi. Těším se se na to, máme tam úžasnou komunitu Čechů. Cítím se tam jako doma,“ pochvaluje si padesátiletá rodačka z Havířova.

Čtěte také: Simona Krainová sdílela fotku syna v lodičkách. Já ho ochráním, vzkázala

Na ostrově je podle modelky vzdělávaní na dobré úrovní s řadou kvalitních škol. „Je tam velmi dobré školství, jsou tam zahraniční školy, kvalitní. Napůl bude jejich výuka ve španělštině a napůl v angličtině. Uvidíme, jak to tam dětem půjde. Bude to pro ně zátěžová zkouška. Oni mají ale stejně nastavenou hlavu jako my s Karlem. Když člověk nic nezkusí, nic nezažije. Jdou v našich šlépějích,“ dodává na závěr dlouhonohá blondýnka, která se aktuálně léčí se zlomenou končetinou.

Zranění si přivodila při běhání, sádru však odmítla. „Mám ji zlomenou po sedmi letech, bylo mi řečeno, že si mám nohu nechat dát do sádry. Já utekla, mně nikdo nohu do sádry nedá,“ popsala pro Super.cz před pár dny Krainová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.