Kanáry plné českých celebrit. Pagáčová koupila byt na Tenerife díky Alici Bendové

Ještě chvíli a z Kanárských ostrovů se možná stane regulérní česká kolonie. V nedávné době si totiž oblíbený dovolenkový ráj zamilovala řada Čechů jakožto vhodné místo, kam uložit své peníze. Posledním důkazem se stala herečka Patricie Pagáčová (34), která zde díky tipu své kolegyně Alice Bendová koupila atraktivní apartmán.

Na „Kanárech“ už dnes najdete nemovitosti, které říkají pane třeba Michalu Davidovi, Marku Ztracenému, Zuzaně Belohorcové nebo Alici Bendové. A právě poslední jmenovaná je zřejmě hlavním důvodem, proč se zde nyní rozhodla investovat také Patricie Pagáčová. Bendová si zde totiž vyhlédla další potenciální apartmán ke koupi, nicméně nakonec jej raději doporučila své kolegyni, která s koupí neváhala.

„V červnu jsem se na ten byt byla podívat, v červenci se koupil a teď se tam chystám v srpnu, už do nového, kde bude vymalováno, nový nábytek, aby se to od podzimu mohlo začít pronajímat,“ popsala pro Expres herečka, která tak jasně naznačila, že si nekoupila pouhé letní sídlo, ale primárně investovala, aby nyní od nájemníků mohla inkasovat pasivní příjem. Což je ostatně klasický scénář, k němuž se uchylují téměř všichni, kdo si na Kanárských ostrovech do nemovitostí uloží část svých úspor.

Marek Ztracený zde letos odhadem za desítky milionů korun dokonce koupil celý apartmánový komplex, takže si mohl dovolit jednu jednotku nechat pro vlastní potřebu, zatímco ostatní může pronajímat. Velkou výhodou zřejmě také je, že zmíněná Zuzana Belohorcová na Kanárech se svým manželem provozuje realitní kancelář, přes níž řada českých celebrit zdejší nemovitosti s oblibou nakupuje.

Herečka Patricie Pagáčová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

„Volný bude možná už koncem léta. My tam plánujeme být do půlky srpna a pak už to bude volné,“ nalákala herečka potenciální zájemce o pronájem do svého nového kanárského mezonetu. „Pak se tam znovu chystáme v listopadu, kdy budu mít po premiéře, to bychom rádi třeba na týden zase přijeli,“ dodala. Zájemce však uklidnila s tím, že apartmán bude k mání často, jelikož nemá tolik volného času, aby tam mohla trávit řadu měsíců z roku.

Své slavné sousedy z řad českých či slovenských celebrit zatím Patricie dle svých slov blíže nezkoumala a o žádných neví. „O slavných sousedech netuším. Ale byt mám díky Alici Bendové, ona si ho původně vyhlédla pro sebe, ale nakonec řešila jiné nemovitosti, tak ho koupit nemohla a přenechala mi ho. Měla jsem štěstí, protože jinak se tam na podobné koupě docela dlouho čeká,“ pochlubila se na závěr Pagáčová, jak se k atraktivní investiční příležitosti dostala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.