Celebrity

28. listopadu 2022 16:15

redakce Prima Ženy

Michal David pozval Čechy do svého apartmánu. Za týden v teple chce přes 30 tisíc

Hitmaker Michal David (62) patří k lidem, kteří řeší, jak a kam uložit vydělané miliony. Nikoho tedy nemůže překvapit, že část majetku má také v zahraničí. Nemovitosti zakoupil i na ostrově Tenerife, kam nejen své fanoušky zve na dovolenou u moře.

Muzikant a skladatel Michal David se odjakživa řadí k lidem, kteří umějí vydělat velké peníze a následně je smysluplně investovat. Na Tenerife má krásnou vilu, kterou část roku s rodinou využívá. Nyní navíc přes podnikatele Vlastu Hájka přikoupil menší byt a rozhodl se ho pronajímat.

Michal David tráví na Tenerife i Vánoce:

„Moji milí fanoušci, chtěl bych vám nabídnout k dovolenkovému pronájmu můj nový apartmán, který se jmenuje Michal David Beach Apartmán a nachází se na ostrově Tenerife. Vidíte, že jsem nad přístavem. A věřte tomu, že si tady užijete krásnou dovolenou,“ pozval Michal David skrz svůj Instagram na Kanárské ostrovy ty, kterým se nechce do hotelu.

V plně klimatizovaném apartmánu se nacházejí dvě ložnice, stejný počet koupelen a prostorná kuchyň. Jeví se tedy jako ideální místo pro rodinnou dovolenou. Bonusem je krásný výhled na Atlantský oceán – ke slané vodě je to podle inzerátu na stránkách Enjoy Tenerife asi 200 metrů. Podle informací deníku Blesk vyjde týden „u Michala Davida“ na necelých 33 tisíc korun.

Apartmán pro zpěváka Michala Davida našla a následně prodala firma ENJOY TENERIFE SL, která se nyní stará také o pronájem nemovitosti.

Ostrov Tenerife, který je největší na oblíbených Kanárech, stále častěji láká české celebrity. Již dříve zde apartmán pořídila herečka Alice Bendová (49) či moderátorka Martina Gavriely (44).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.