Celebrity

4. srpna 2022 08:30

David Laštovka

Alice Bendová vlastní na Kanárech luxusní apartmán. Kolik stál? A bude tam svatba?

Sexy herečka Alice Bendová (48) našla svůj druhý domov na Kanárských ostrovech, konkrétně na Tenerfie. Cestovala tam tak často, až si tam před čtyřmi lety pořídila luxusní apartmán. Plánuje se tam usadit natrvalo a uspořádat tam i plánovanou veselku s přítelem Michalem Topolem?

Mít svůj vlastní domeček v tropické destinaci blízko pláže byl odjakživa její velký sen. Na Tenerfie, kde jsou k vidění hory i oceán, nejdříve létala jako turistka pravidelně na dovolenou. Kanárské ostrovy si natolik zamilovala, že jinam už nechtěla. Jakmile se naskytla příležitost zakoupit si tam nemovitost, neváhala.

V útulném komplexu se společnými bazény si pořídila apartmán se dvěma ložnicemi s výhledem na oceán. Jak informoval deník Blesk, ceny podobných objektů se pohybují v přepočtu okolo 6 milionů korun. „Když jsme tam přišli a uviděli to, tak jsme hned za dvě hodiny složili zálohu,“ přiblížila s úsměvem Blesku Alice Bendová.

Od té doby je tam doma. Velmi blízká je jí také španělská mentalita. „Mám tamní lidi ráda, protože my jsme v podstatě stejní. Jsem podobná nátura, mám ráda ten všudypřítomný klid. Když tam přijedete, zjistíte, že hned druhý den se vám začne všechno posouvat. Od snídaně až do večeře. Za dva dny si uvědomíte, že už nevečeříte v šest, ale v osm a že je to vlastně jedno,“ přiblížila pro iDnes.cz.

Na začátku letošního roku se rozhodla apartmán prodat a místo něj si ve stejné oblasti zakoupila ještě větší nemovitost. Kvůli práci a školním povinnostem svých dětí si ho ale zatím ještě příliš neužívala. Letos tam byla pouze dvakrát.

Alice patří k nejatraktivnějším českým herečkám a před kamerou nemá problém ani s nahotou. V celé své kráse se ukázala například i v komedii Duše jako kaviár, kterou ve čtvrtek 4. srpna ve 20:00 vysílá Prima MAX a v pondělí TV Prima. Kromě ní ve filmu uvidíme například ještě Tatianu Dykovou, Ondřeje Vetchého, Sašu Rašilova, Karolínu Kaiserovou, Vilmu Cibulkovou nebo Filipa Blažka.

Bude svatba na chalupě na Kanárských ostrovech?

Alice Bendová zažívá spokojené životní období. O dvanáct let mladší přítel Michal Topol, s kterým se seznámila před deseti lety na vánočním večírku firmy, v níž pracoval, ji před rokem požádal o ruku. V nejbližší době by se tak znovu měla stát vdanou paní. První manželství s hokejistou Václavem Bendou, s kterým má syna Václava a dceru Alici, se rozpadlo po deseti letech.

„Určitě svatba bude, ale zatím jsme si ještě neřekli termín. Víme jistě, že to bude venku. Zda na chalupě na Kanárech, nebo u nás doma na zahradě se uvidí. Prostě to bude spontánní a potrhlý, jako jsme my dva,“ svěřila se nedávno Blesku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.