Jakub Prachař oslavil čtyřicítku. Ocitl se tváří v tvář vlastní proměně v čase

Svatý Jakub - Máme rádi Česko

Herec a moderátor Jakub Prachař se před pár dny zařadil mezi čtyřicátníky. Televize mu ukáže jeho proměnu v čase, přičemž vzpomínky začínají svatým Jakubem. Podívejte se v extra ukázce.

Do nové sezony vysílání oblíbené show zaměřené na vědomosti o Česku vstoupil Jakub Prachař se čtyřicítkou na krku. Moderátor show a Jakubův blízký přítel Libor Bouček proto oslavenci přichystal nejedno překvapení, a to včetně ukázek ze začátku Jakubovy kariéry. Tedy z doby, kdy měl o dvacet let a deset kilo méně.

„Toto je ukázka ze seriálu Bazén, který měl dvacet epizod a na obrazovkách se objevil před dvaceti lety,“ prozradil Bouček a v další ukázce z minulosti připomněl Jakubovi roli floutka Dejva. „Milej člověk, milej kluk… Asi už Báře začínám rozumět,“ okomentoval videoukázku Jakub Prachař a podpořil slova jeho spoluhráčky Báry Basikové, která mu v pořadu vyjádřila nesympatie.

„Můj vztah s Jakubem je za čarou. Někdo je někomu nějak přirozeně sympatický, někdo přirozeně nesympatický. On mi byl vždycky nesympatický. Když jsem sem šla, automaticky jsem předpokládala, že půjdu k Vojtovi (do týmu Vojty Kotka, pozn. red.), a ono ne…“ překvapila přítomné Bára Basiková. „Čtyřicet let jsem čekal na to, až mě někdo opravdově poníží v televizi. Jako zpětná vazba je to fajn. Ale nechápu to, já jsem Báře nikdy nic neudělal,“ řekl rozčarovaně Jakub, který v prvním díle nové sezony, který uvidíte v pátek ve 20:15 na Primě, oslaví 40. narozeniny.

Přečtěte si více o tom, jak Bára Basiková zpražila oslavence Prachaře. Vždycky mi byl nesympatický, řekla mimo jíné.

Proměnou překvapil i Vojta Kotek

Viditelnou proměnou prošel také Prachařův soupeř, kapitán bílého týmu Vojtěch Kotek. Jeho nečekanou image nelze přehlédnout. Nechal si narůst vlasy i knír a každý v něm viděl něco jiného. „Někdo říká, že vypadám jako mlynář nebo jako Čmaňa (přezdívka herce Pavla Zedníčka, pozn. red.), už jsem těch přirovnání slyšel opravdu hodně,“ odhalil Vojta Kotek a Libor Bouček připojil svoji představu. „Vojta je v netradičním vzezření, které připomíná prvorepublikového elegána, který se následně stal sňatkovým podvodníkem. Ale to vůbec nevadí, charakterové vlastnosti sňatkových podvodníků se v tomto pořadu hodí,“ pobavil se na Vojtův účet Libor Bouček.

Do speciálního dílu Máme rádi Česko k Jakubovým čtyřicátinám mu Libor Bouček sestavil tým ve složení Bára Basiková, Vladimír Šmicer a Matěj Ruppert. Proti němu postavil Nelu Boudovou, Terezu Kostkovou a Aleše Hámu. Nezapomeňte se v pátek večer na Primě podívat, zda narozeninový díl oblíbené show přinese Jakubovi štěstí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.