Bára Basiková zpražila oslavence Prachaře. Vždycky mi byl nesympatický, řekla

Bára Basiková o oslavenci Prachařovi Vždycky mi byl nesympatický

Zpěvačka Bára Basiková (60) si rozhodně nebere servítky. Když se v zábavném pořadu dostala do týmu Jakuba Prachaře (40), jenž v tu dobu slavil kulaté narozeniny, nijak se neupejpala a otevřeně prohlásila, že ho nikdy neměla moc v lásce. Překvapené reakce přítomných i samotného jubilanta na sebe nenechaly dlouho čekat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Herec, hudebník a moderátor Jakub Prachař je všestranně nadaný umělec s jedinečným smyslem pro humor, pohotovými reakcemi a neuvěřitelným štěstím ve hře. Jedna z nejvýraznějších tváří televize Prima slaví čtyřicáté narozeniny, což samozřejmě nemohl jeho kamarád a moderátor Libor Bouček opomenout a soutěžící populárního pořadu natáčeného před několika týdny tak byli jedněmi z prvních gratulantů.

Do speciálního dílu Máme rádi Česko k Jakubovým čtyřicátinám mu Libor Bouček sestavil tým ve složení Bára Basiková, Vladimír Šmicer (slávista) a Matěj Ruppert. Proti němu postavil Nelu Boudovou, Terezu Kostkovou a Aleše Hámu. Byl to trošku danajský dar: „Můj vztah s Jakubem je za čárou. Někdo je někomu nějak přirozeně sympatický, někdo přirozeně nesympatický. On mi byl vždycky nesympatický. Když jsem sem šla, automaticky jsem předpokládala, že půjdu k Vojtovi (do týmu Vojty Kotka – pozn.), a ono ne…,“ překvapila oslavence Bára Basiková. „Čtyřicet let jsem čekal na to, až mě někdo opravdově poníží v televizi. Jako zpětná vazba je to fajn. Ale nechápu to, já jsem Báře nikdy nic neudělal,“ řekl rozčarovaně Jakub. „To se strašně omlouvám, mně jsou tvoje narozeniny úplně jako… Ale samozřejmě všechno nejlepší. A dneska jsme tým, nebudeme tady prát špinavé prádlo, ale až to skončí, dál tě budu nesnášet,“ dodala Bára Basiková.

Netradiční gratulanti v Máme rádi Česko

Ke zpěvačce si přisadila i herečka Nela Boudová, která v soutěžním pořadu stojí na straně protihráče Vojty Kotka. „Jakub mi neustále připomíná můj věk. Byl to jeden z mých prvních seriálových synů. Takže mi taky trochu vadí,“ sdělila Boudová. „Dobrý, no, to mi asi dneska stačilo. Díky,“ poděkoval oslavenec Liborovi za narozeninový dárek v podobě báječných hostů Jakubova narozeninového dílu Máme rádi Česko, který diváci televize Prima uvidí v pátek 1. září ve 20:15.

V červeném týmu Jakuba Prachaře se vedle Báry Basikové postaví slávista Vladimír Šmicer a hudebník Matěj Ruppert, soupeřit budou s bílým týmem Vojty Kotka ve složení Tereza Kostková, Aleš Háma a Nela Boudová. Zda narozeninový díl zábavného pořadu přinese soutěživému Jakubovi Prachařovi další výhru do sbírky, zjistíte už v pátek večer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.