Dojemné vyznání Libora Boučka k jubileu Jakuba Prachaře: Štval mě i inspiroval

Premiérové díly show Máme rádi Česko sledujte v pátek ve 20.15 na Primě

Skvělý kuchař, vášnivý rybář, frajer, muž s obrovským smyslem pro fair-play. To je jen zlomek předností, jež na Jakubovi Prachařovi, který slaví jubilejní 40. narozeniny, vyzdvihuje jeho velký kamarád Libor Bouček (42). A nejen je. Během natáčení speciálního dílu zábavné show to svému velkému příteli všechno pěkně spočítal. Resumé je šokující.

Jejich vztah trvá přibližně dvacet let, studovali na stejné škole, nechybí na důležitých rodinných oslavách, pravidelně se setkávají i pracovně. S lehkou nadsázkou si dovolíme tvrdit, že se Libor Bouček se s Jakubem Prachařem znají lépe, než leckterý manželský pár za stejnou dobu.

„Pro mě je to v první řadě přítel, kterého mi můžou všichni po právu závidět,“ vysekl mezi prvními gratulanty narozeninovou poklonu kamarádovi Jakubovi Libor Bouček. Stalo se tak s předstihem několika týdnů, ve studiu plném diváků v rámci natáčení nejnovějšího dílu show Máme rádi Česko, kterou uvidíte již pátek ve 20:15 na Primě. Na tváři oslavence je v tu chvíli znát nehrané dojetí.

Víte, že se rodina slavného moderátora Libora Boučka brzy rozroste o dalšího člena?

Oslavenec Prachař chce hledat ztracený čas

„V roce 2010 začal svoji hvězdnou kariéru na Primě, za tu dobu má na svém kontě 156 epizod Česko Slovensko má talent, více než 120 Máme rádi Česko, k tomu sedm desítek Inkognit, dále 204 dílů Ohnivého kuřete, jednu Dvojku na zabití, to je 640 hodin kontinuálního televizního vysílání, tedy 28 dní,“ vypočítává v chystaném dílu show moderátor a dramaturg Bouček čas, který Jakubovi Prachařovi utekl před televizními kamerami. Podívejte se v exkluzivní ukázce, k čemu gratulace ke 40. narozeninám Jakuba Prachaře přivedly.

„Já vůbec nevim, kdy jsem to stihl a hlavně ty honoráře, co jsem za to dostal, kde jsou?“ přivede záhy Jakuba k zamyšlení Liborův precizní výčet pracovního nasazení a rozjedou vlnu vtipného pošťuchování. Ostatně úspěch show Máme rádi Česko, která se začala vysílat už v roce 2013, většina diváků připisuje právě zábavné chemii mezi Boučkem a Prachařem.

Dojemná ģratulace ke 40. narozeninám od Libora Boučka

Velmi osobní gratulaci si ovšem Libor Bouček schoval přesně na den narozenin Jakuba Prachaře, tedy na středu 30. srpna. „V dětství nás dělil jen Újezd nad Lesy a Klánovický les. Nepotkali jsme se. I když to zní neuvěřitelně, jsme spolužáci. Z DAMU. On coby muž políbený múzou proplouval odvětvím uměleckým, já, neb nemám talent, produkcí. Viděli jsme se, nevyhledávali. Věděli o sobě. Pak jsem měl tu čest uvádět Nightwork na mnoha festivalech a vidět, jak velkou dávku šílenství dokázali svobodní kluci s láskou k hudbě vzbuzovat. Přál jsem mu Talent na samotném startu v létě 2010. Štvala a inspirovala mě ta jeho moderátorská lehkost a přirozenost, kterou jsem postrádal a kterou možná stále nemám. Jako on. Měl Talent, já Slavíka,“ vzpomíná na svém Instagramu od srdce Bouček a v dalších slovech ještě podtrhává sílu jejich přátelství.

Přeji Ti, příteli...

„Mám v něm neomylnýho parťáka, zrcadlo, dramaturga, kolegu, druhý oči, ideamakera, jistotu, pracovního druha neoddělitelného. Díky němu jsou mé dny pracovní svátkem a neskonalou zábavou. Ale to je až druhotný. Za ty roky jsem našel přítele. Oporu. Člověka, který mne zná. Když mířím k oblakům, stáhne mne. Když pochybuji v temnotách, dokáže najít světlo. Prožili jsme spolu životní centrifugy, abychom se třeba teď konečně dostali na klidný dětský kolotoč díky těm nejcennějším, co máme. Zná vše dobré i zlé, čím jsem. Ví, co čekat a čeho nejsem schopný. A přesto mě snad má rád. Dnes je nám oběma poprvé čtyřicet a kousek. Přeji Ti, příteli, čas a radost. Přeji Ti zdraví. Přeji Ti klid. Přeji Ti vášeň. Přeji Ti výzvy. Přeji Ti sny. I když vím, jak dokážeš o sobě a o všem pochybovat, věř, že jsi skvělej chlap. Ano – tohle označení se k tomu číslu už fakt hodí. A děkuju za společnou cestu, ať už je ten cíl jakýkoliv. Protože jak nás znám, pořád ještě nevíme, kam vlastně jdeme. A děkujeme celá rodina za konzultace ohledně jmen dětí! Jsou nepostradatelné. Krásné narozeniny! @jakub_prachar,“ gratuluje s v tipem, ale i s přátelskou láskou Libor Bouček kamarádovi.

Bouček s Prachařem dokážou diskutovat hodiny

O historky jejich přátelství se zajímal i Honza Dědek, který se na některé přeptal Libora Boučka ve svých 7 pádech. „Pan Prachař se teď hodně specializoval na 2. světovou válku. On má víc času, tak sleduje dokumenty na Prima ZOOM. Pořád vedeme dialog. Naše dovolená vypadá tak, že pan Prachař mluví, pak mluvím já,“ vyprávěl před časem Bouček Dědkovi a prozradil, že jejich diskusní rekord trval 48 hodin a 30 minut.

Co všechno Libor Bouček prozradil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka o společném nudismu s Jakubem Prachařem si pusťte na videu:

Čtěte také: Jakub Prachař doufal, že neusne při filmu. Libor Bouček nabízí levnou taxi službu

Redakce magazínu Prima Ženy se přidává ke gratulantům. Jakubovi Prachařovi k jeho jubileu přejeme přinejmenším to, aby se mu splnilo jeho přání být švábem, s nímž se nám svěřil v zákulisí natáčení zábavného pořadu Inkognito.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.