Třináctá řada Máme rádi Česko oslaví kulatiny Jakuba Prachaře i Vánoce. Překvapí také speciály

Premiérové díly show Máme rádi Česko sledujte v pátek ve 20.15 na Primě

Na Primě není žádný déle natáčený soutěžní pořad. Oblíbené show Máme rádi Česko vznikla už třináctá řada. V deseti nových dílech moderátor Libor Bouček spolu s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem společně oslaví Vánoce, kulatiny Jakuba Prachaře a překvapí i speciálními díly.

K odvysílaným 123 dílům přibude v nové vysílací sezoně dalších deset. To ze zábavné show Máme rádi Česko dělá nejpočetnější soutěžní pořad televize Prima. S pořadem Máme rádi Česko diváci televize Prima navíc letos na podzim oslaví čtyřicetiny kapitána červeného týmu Jakuba Prachaře.

Oslava 40. narozen Jakuba Prachaře

„V roce 2010 začal svoji hvězdnou kariéru na Primě, za tu dobu má na svém kontě 156 epizod Česko Slovensko má talent, více než 120 Máme rádi Česko, k tomu sedm desítek Inkognit, dále 204 dílů Ohnivého kuřete, jednu Dvojku na zabití, to je 640 hodin kontinuálního televizního vysílání, tedy 28 dní. Je to skvělý kuchař, vášnivý rybář, frajer, muž s obrovským smyslem pro fair-play a přítel, kterého mi po právu všichni mohou závidět. Jsem rád, že můžeme připomenout jeho kulaté narozeniny,“ vypočítal Libor Bouček čas, který Jakubovi Prachařovi utekl před televizními kamerami.

„To mě dojalo, děkuju mockrát. Děkuju. Vůbec nevím, kdy jsem to stihl. A hlavně, kde jsou ty honoráře, které jsem za to dostal. Nic zásadního nemám, ale hodin jsem tu strávil hodně. Do další čtyřicítky zapřemýšlím, jak dělat míň za víc,“ slíbil si nastávající čtyřicátník Jakub Prachař.

Kromě narozeninového dílu pro Jakuba Prachaře a vánočního dílu s 3v1 a jejich partnery nabídne třináctá řada divákům i speciální díly, v nichž své vědomosti změří renomovaní novináři nebo členové dnes legendárních kapel Lunetic a Holki. „Tahle sestava je jedinečná, nebude se nikdy opakovat a pro nás, co jsme vyrůstali v 90. letech a na začátku milénia, je tohle splněný sen. A co se týče novinářského speciálu, řekl bych, že to bude souboj mozkových trustů. Je to nesmírně silná sestava, za deset let jsme to takhle silné neměli,“ slibuje Libor Bouček, který do tohoto dílu pozval Jindřicha Šídla, Světlanu Witovskou nebo Čestmíra Strakatého.

Máme rádi Česko naplní zářijové a říjnové páteční večery a poslední předvánoční páteční večer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.