Celebrity

31. července 2023 10:40

Eliška Reiglová

3v1 o vzájemných sporech: Myjeme si zadečky, stařešina Pártlová pak urovnává

3v1 v 7 pádech Honzy Dědka

Humorná sestava 3v1 složená z Veroniky Arichtevy, Nikol Leitgeb a Martiny Pártlové se proslavila na internetu díky společným vtipným videím. Ta se týkala především témat, s nimiž se mohl leckdo ztotožnit. Nakonec spolu děvčata založila i společný byznys a přátelství jim po letech jen kvete. Občas je tomu ale i trochu jinak.

Ženy z tria 3v1 si dovedou udělat legraci z čehokoliv a na sociálních sítích i individuálně často řeší ta nejožehavější témata. Jsou vtipné a sehrané natolik, že by pravděpodobně jen málokdo poznal, že mezi dvěma z nich dříve panovala nenávist. A ta vznikla především kvůli dětské závisti, kterou šlo v dospělosti hodit za hlavu.

Závist a usmiřování

„S Nikčou jsme se potkaly na natáčení pohádky Jezerní královna a já jsem ji od té doby nesnášela, protože tam měla jednu větu. A já jenom sbírala perly. Taky jsem chtěla mít jednu větu. Pak se to naštěstí otočilo,“ zavzpomínala na 25 let starou událost Veronika Arichteva.

Čtěte také: Veronika Arichteva o Ivance s vzácným syndromem. Je to bojovnice a můžete jí pomoci

Dětské spory lze uklidnit a hodit za hlavu lépe než ty, které se odehrají v dospělosti. Jistá forma nelibosti sice mezi nynějšími kamarádkami přetrvávala, nicméně do parády si je vzala třetí členka dnes už dobře známého tria a díky tomu dnes tuto partu fanoušci znají.

„Já jsem je poznala až dvacet let poté. A ony se o mne střídaly. Měla jsem s nimi krátký a dlouhý týden. Ale pak mi došla časová kapacita, tak jsem vymyslela, že bych je mohla dát dohromady. Odjely jsme na Floridu se skamarádit,“ řekla Martina Pártlová v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý večer na Primě.

Kamarádské spory

Přestože na internetu nic takového nesdílejí, je logické, že v partě kamarádek čas od času dochází k nějakým těm rozepřím. „Jsme tři, je jasné, že si navzájem umyjeme ten hezký zadeček. Malý,“ přiznala se širokým úsměvem na rtech Nikol Leitgeb, dříve Štíbrová.

Mohlo by vás zajímat: Halina Pawlowská o složitém vztahu s matkou. Byla kritická, nelichotila a nechválila

„Občas si pošleme SMS, která není pro všechny tři. Třeba dneska mně. Ale zase kdybychom neměly konflikty, znamenalo by to, že se nezajímáme,“ míní Veronika Arichteva. Spory pak většinou zažehluje Martina Pártlová. „Stařešina urovnává,“ zasmála se Štíbrová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.