Velká novinka v Česko Slovensko má talent. Show přivítá další porotce. A nejen to!

11. řada show Česko Slovensko má talent míří na Primu

Česko Slovensko má talent je nejúspěšnější světová talentová show, která letos přichází už se svou 11. řadou. Vysílá ji česká TV Prima a slovenská TV JOJ jako nejdelší talentovou soutěž na českých a slovenských televizích. Na pořádnou dávku talentů se můžete těšit nedělní večery. Nenechte si ujít světovou show Česko Slovensko má talent od 3. září vždy v neděli večer ve 20:15 na Primě!

Deset největších talentů už se díky světoznámé talentové show Česko Slovensko má talent našlo. Teď nastává čas hledat dál. V nejnovější řadě nebude chybět ostřílená a tradiční porota ve složení Jakub Prachař, Marta Jandová, kterou od září mohou diváci sledovat také v novém romantickém seriálu Eliška a Damián, Diana Mórová a Jaro Slávik. Potřetí se po moderátorském boku Davida Gránského objeví Jasmina Alagič Vrbovská. Svůj talent předvedou účastníci ze všech koutů světa.

Česko Slovensko má talent 2023

  • První díl show Česko Slovensko má talent vysílá televize Prima v neděli 3. září od 20:15
  • Celkem Prima odvysílá 14 castingových dílů
  • O vítězi rozhodnou diváci v živém finále
  • V porotě usedne Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik
  • Moderátoři show: David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská

Kdo letos usedne v porotě Talentu

Po 14 castingových dílech vás čeká živé finále, kde už budou rozhodovat jen diváci. Novinkou letošního ročníku je pátý porotce, který bude v každém dílu jiný – můžete se těšit na rappera Ega, herce Štěpána Kozuba, Vojtu Dyka či Čekyho (Mariána Čekovského), který se do poroty rád po roce vrátil. „Je to tu veľmi prívetivé, veľmi priateľské a výborne sa zabávam. V Talente je vždy dobrá zábava, je tu umenia z každého rožka troška. Takže, je to tu veľmi pestré a to ma baví,“ jak uvedl slavný slovenský muzikant Čeky pro web joj.sk při natáčení castingových kol.

Čtěte také: Pyšný Rytmus a Jasmina Alagič ukázali svého syna a opět spustili zvědavou diskusi

A samozřejmě máme připraveno několik překvapení, která ještě neprozradíme! Ale nebude chybět tradiční zlatý bzučák, který může využít někdo z porotců včetně speciálních porotcovských hostů. Koho pošlou rovnou do finále?

Vítěz 11. řady show Česko Slovensko má talent?

Nebudou chybět zvířata – je lepší papoušek, nebo pes? Po zpěvu je nejčastěji předváděný talent – tanec – a ten samozřejmě nebude chybět. Budete žasnout, co předvede španělský fakír. Co předvedou dvě sestry? K radosti Jara budeme kouzlit už od začátku. Okouzlí vás také akrobatická rodina. Zlatý Pátrovič – ocenění za sebevědomí – nebude chybět už v prvním díle.

Co je Zlatý Pátrovič

Pro ty, kdo ještě nevědí, co je Zlatý Pátrovič, přidáváme stručné vysvětlení. Toto speciální ocenění bylo pojmenované po soutěžícím Jozefu Pátrovičovi, který se zúčastnil každé série. Jde o sošku, již mohl každý porotce udělit jen jednou, a to tomu soutěžícímu, který sice dělá něco, čemu ne zcela rozumí, ale je v dané činnosti jedinečný a přesvědčivý.

Kdo zvítězí tentokrát a získá 40 tisíc eur? Bude to osmý Slovák, do třetice Čech, nebo podruhé cizinec? Nenechte si ujít první díl show Česko Slovensko má talent v neděli 3. září od 20:15 na Primě. V tomtéž dílu se jako nový porotce představí i Štěpán Kozub.

Věděli jste o Štěpánovi, že vážil přes metrák, nosil náušnice a přeliv. Kvůli komu se radikálně změnil?

Vítězové jednotlivých ročníků Talentu:

2010 – Dae Men (silová akrobacie, ČR), dvojice dále postoupila do světového finále v Las Vegas

2011 – Atai Omurzakov (robotický tanec, Kyrgyzstán), kterého díky Talentu lidé poznávaji i v jeho rodném Kyrgyzstánu

2012 – Jozef Pavlusík (operní zpěv, SR)

2013 – Miroslav Sýkora (operní zpěv, SR)

2015 – Gyöngyi Bodišová (zpěv, SR)

2016 – ACT 4 Slovakia (krasojízda na kole, SR)

2018 – Nikoleta Šurinová (bubnování, SR)

2019 – Margaréta Ondrejková (zpěv, SR)

2021 – Diamonds (taneční skupina, ČR)

2022 – Nikola Kusendová (zpěv, SR)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.