Pyšný Rytmus a Jasmina Alagič ukázali svého syna. Opět spustili zvědavou diskusi

Jasmína Alagič Vrbovská v pořadu Nový den

Jsou to již čtyři roky, co moderátorka a modelka Jasmina Alagič (34) porodila syna Sanela, kterého má s populárním slovenským rapperem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem (46). A byť se již od začátku nebojí svého milovaného potomka ukazovat i na sociálních sítích, vždy dodržují určitá pravidla. Šťastná maminka se nyní podělila o to, jak dnes čtyřletý Sanel vypadá a opět rozproudila velkou diskusi.

Už od prvních zveřejněných snímků Rytmusova potomka vyšlo najevo, že veřejnost nedostane příležitost pořádně si Sanela prohlédnout. Zpočátku snímky vůbec neukazovaly synův obličej, a tak se fanoušci mohli jen dohadovat o tom, jak asi vypadá. Oba slavní rodiče k tomu stručně vysvětlili, že chtějí respektovat synovo soukromí a nepublikovat jeho celý obličej online, kde ho mohou vidět stovky tisíc cizích lidí.

„Neukazujeme ho, protože to tak zatím necítíme. Možná to jednou bude jinak, ale zatím je jeho tvář tak droboučká, že zkrátka není něčím, co bych chtěla mít na svém Instagramu,“ popsala důvody na svých sociálních sítích maminka, ale zároveň naznačila, že až o to syn třeba jednou bude sám stát, určitě mu v ničem bránit nebude. Letos v červenci malý Sanel oslavil už čtvrté narozeniny a Jasmina se rozhodla opět publikovat společnou fotografii.

Jak bývá zvykem, ukázala jej pouze z profilu, čímž opět fandům neumožnila prohlédnout si například jeho oči. „Milujeeeem život s Tebou,“ napsala šťastná máma ke snímku, který jako již tradičně rozjel velkou diskusi na téma, komu je malý Sanel více podobný. Aktuálně převládá spíš názor, že z profilu jde rozhodně o celého Rytmuse, což potvrzuje i svou pohybovou nadaností. Krásnou fotku okomentovaly také herečka Sara Sandeva nebo moderátorka Eva Perkausová, ale místo spekulací poslaly jen emotikony srdíček.

Jasmina Alagič se aktuálně připravuje také na novou řadu talentové show Česko Slovensko má talent, která od neděle 3. září opět vtrhne na obrazovky televize Prima. Tradiční složení zkušené poroty totiž na pódiu opět doplní půvabná moderátorka s bosenskými a maďarskými kořeny.

Sdílejte článek
Štítky moderátorka fotka Instagram Česko Slovensko má talent soukromí vzhled Rytmus TV Prima Sanel Patrik Vrbovský Jasmina Alagič Vrbovská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.