Celebrity

27. listopadu 2022 00:45

Žaneta Dernerová

Vítězkou jubilejního desátého ročníku talentové show je Nikola Kusendová

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X - SEMIFINÁLE (13) – Semifinálové vystoupení Nikoly Kusendové

Po napínavém finále konečně známe vítěze slavné talentové show. Jubilejní desátou sérii opanovala mladá zpěvačka Nikola Kusendová. Sympatické dívce s kytarou se tak nejen podařilo udělat zásadní krok ve své kariéře, ale zároveň tím i splnila přání porotce Jara Slávika, který již dávno toužil po takové výherkyni.

Byl to těžký a vyrovnaný souboj. V přímém přenosu finálového večera oblíbené soutěže se střídalo jedno perfektní číslo za druhým. Diváci mohli vidět strhující akrobatické a taneční čísla, cyklo-moto show i famózní pěvecká vystoupení. Prostřednictvím SMS hlasování nakonec přiřkli vítězství teprve patnáctileté Nikole Kusendové.

Usměvavé studentce konzervatoře z Banské Bystrice nejprve dali šanci porotci Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik, kteří jí udělili možnost předvést svůj talent v živém semifinále. V něm oslnila natolik, že ji publikum poslalo svými hlasy až do velkého finále jubilejního desátého ročníku soutěže Česko Slovensko má talent.

V něm porazila sedm nadaných finalistů, kteří převedli perfektní výkony. V dramatickém souboji, který moderátoři Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský natahovali do poslední sekundy, nakonec ze tří superfinalistů zvítězila nad Alexem Rigou, jenž skončil na bronzovém místě, a taneční skupinou Movement Studios.

Nikola Kusendová zářila štěstím

„Velmi, velmi děkuji za důvěru a za to, že mohu v této své cestě pokračovat,“ řekla dojatě šťastná Nikola Kusendová bezprostředně po vyhlášení výsledku. Kromě vítězství v grandiózním finále, které bylo nadupané bombastickými vystoupeními a na jehož záznam se můžete podívat v neděli večer na Prima Show, si odnesla výhru v hodnotě 40 tisíc eur.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.