Celebrity

26. listopadu 2022 13:51

Žaneta Dernerová

Finále show Česko Slovensko má talent! Kdo vyhraje jubilejní desátou sérii?

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X - FINÁLE (14) - upoutávka

Nastává okamžik, na který všichni tak dlouho čekali. Osm talentovaných soutěžících či uměleckých skupin se probojovalo až do velkého finále show Česko Slovensko má talent. Přímým přenosem provedou moderátoři Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský, v porotě tradičně usedne Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Sledujte živé finále v sobotu ve 20:15 na Primě a rozhodněte svými SMS hlasy o vítězi.

Po dvanácti castingových kolech a stovkách soutěžících z různých koutů světa dospěla známá show Česko Slovensko má talent, která letos slaví desáté jubileum, ke konci. Diváci zhlédli jak fantastické výkony hodné standing ovation, tak i ty bizarní a méně povedené. Jednotlivé výkony navíc kromě stálých porotců hodnotili speciální hosté Rytmus, Eva Holubová a Marián Čekovský.

Osm šťastných se dostalo až do velkého finále, jehož přímý přenos budeme moct sledovat v sobotu večer od 20:15 na Primě. O vítězi rozhodnou diváci pomocí SMS. Kdo z talentovaných umělců si odnese výhru 40 tisíc eur? Nezapomeňte podpořit svého favorita a poslat mu svůj hlas.

Polina Babii

Třináctiletá zpěvačka z Ukrajiny žije momentálně na Slovensku. Svým výkonem ohromila Martu Jandovou, která ji prostřednictvím Zlatého buzzeru poslala do finále.

Alex Rigó

Talentovaný dvanáctiletý chlapec si sice spletl jméno interpretky a tvrdil, že přišel s písní Margity Gombitové, následně ale všem spadla brada. Do živého finále ho poslali moderátoři Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský.

Trial Boyz – Martin Matějíček a Václav Kolář

Dva kamarádi společně trénují a své fígle přišli ukázat i do talentové soutěže. Cyklo-moto akrobacií dostali především hostujícího porotce Mariána Čekovského a Jakuba Prachaře, kteří jim společně dali Zlatý buzzer.

B-Unique Crew

Tito tanečníci z Indie dojali Dianu Mórovou. Jednak proto, že by za případnou výhru postavili rodičům dům, jednak bylo jejich vystoupení s indickými prvky naprosto perfektní.

Olha a Juliia

Třicetiletá jednovaječná dvojčata z Ukrajiny uchvátila Jara Slávika, který stiskl Zlatý buzzer. Dechberoucí vzdušnou akrobacií si tak vysloužily potlesk vestoje korunovaný záplavou zlatých konfet.

Movement Studios

Taneční skupina pocházející ze všech koutů České republiky zaujala v castingovém kole porotu natolik, že jí dali šanci ukázat svůj talent v semifinále. V něm se divákům zalíbili natolik, že je svými hlasy poslali do finále.

Nikola Kusendová

Patnáctiletá studentka konzervatoře v Banské Bystrici taktéž oslnila nejprve na castingu a posléze svým výkonem přesvědčila i hlasující publikum. Splní tato zpěvačka s kytarou přání Jaru Slávikovi a vyhraje desátou řadu Česko Slovensko má talent?

Opera Trio

Trojice kamarádek a učitelek ze Slovenska taktéž postoupila do velkého finále díky hlasům diváků, které ohromily operní árií. Navíc byly favoritkami i porotců, kteří jejich vystoupení vnímali jako pohlazení po duši.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.