Celebrity

12. listopadu 2022 07:30

Žaneta Dernerová

Sexy tanečnice jako z Ria ohromí nejen muže. Exotický kostým zkusí i Diana Mórová

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (12) – Tanečnice jako z Ria

Krásky v barevných úsporných kostýmech s výraznými doplňky z peří dostanou do varu snad každého muže. A nejen je. Do talentové soutěže přinesou tanečnice punc exotiky a roztančí moderátory i slovenskou herečku Dianu Mórovou. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Něco takového tu ještě nebylo. Usměvavá Veronika v titěrném růžovém oblečku okouzlí na první pohled. „Vy když se smějete, tak se vznášíte,“ naráží obávaný porotce Jaro Slávik na fakt, že nádherný kostým vytváří dokonalou iluzi skutečných křídel. Jeho zájem neunikne pozornosti herce Jakuba Prachaře, který v zábavné show potvrdil, že láska mezi ním a Sarou Sandevou jen kvete. „Dosud kolega Slávik mlčel, jako kdyby narazil v letu do čelního skla jedoucího vozu. A najednou se nám rozpovídal,“ směje Prachař na půvabnou Veroniku.

Porotci soutěže jsou trochu překvapeni, když jim po úvodním rozhovoru sympatická slečna oznámí, že se jde na tanec připravit a odejde z pódia. Brzy však pochopí proč. V posledním castingovém díle show Česko Slovensko má talent, který uvidíme v sobotu večer na Primě a na jehož konci se dozvíme jména 10 semifinalistů, se vzápětí vrátí v doprovodu dalších okouzlujících tanečnic.

Diana Mórová si zatančí v talentové show

Svými pestrobarevnými bombastickými kostýmy rozzáří celý sál bratislavské Incheba Expo Arény a hudbou i tancem jako by diváky přenesly na slavný festival do brazilského Ria de Janeira. Fantastickou atmosférou jsou uchváceni naprosto všichni. Porotkyně Diana Mórová, která v jedné z epizod vystrašeně asistovala statnému Egypťanovi, se nakonec nechá přemluvit, vyzkouší si kostým a s kráskami si na jevišti i zatančí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.