Celebrity

22. října 2022 06:30

Žaneta Dernerová

Diana Mórová v šoku ze statného Egypťana. Předvede extrémní show s ohněm a meči

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (9) – Ohnivá show

Ayman Shmshown rozhodně není jen tak obyčejný trenér kickboxu. Jeho vášní je totiž polykání mečů a provozování dalších nebezpečných kousků, z nichž se tají dech. V talentové soutěži ukáže urostlý Egypťan i ohnivou show a pro herečku Dianu Mórovou vytvoří vskutku originální židličku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Extrémní show dělá tento svalovec již téměř 20 let. Jeho otec byl prý jeden z největších cirkusových umělců v Egyptě a Ayman Shmshown pokračuje v jeho tradici. „Jako malý jsem ho pozoroval při práci, asistoval jsem mu a pak jsem si vymyslel svoje vystoupení,“ popisuje své začátky čtyřiatřicetiletý muž, který se v těchto show vyžívá.

Jít až na hranici mu vyhovuje. „Mám rád extrémní věci, ale nikdy bych na pódiu nedělal něco, čím si nejsem jistý,“ zdůrazňuje Ayman, jehož vystoupení v talentové soutěži bude fascinující. Z některých kousků bude běhat mráz po zádech a porotci budou nejen ohromeni, ale zároveň zděšeni. Ve chvíli, kdy si jako by nic strčí meč až po rukojeť do krku, udělá hvězdu a několik kliků, spatříme v jejich tvářích i hrůzu.

Vyděšená Diana Mórová

Některé členy poroty navíc statný Egypťan do svého čísla zapojí. Obávaný kat Jaro Slávik mu bude asistovat při ohýbání meče, jež bude mít zasunutý v krku. Slovenskou herečku Dianu Mórovou si v dalším díle show Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat v sobotu večer na Primě, pozve na pódium a pro vystrašenou blondýnku vytvoří speciální stoličku.

Urostlý trenér kickboxu s dokonale vyrýsovanými svaly navíc předvede děsivé kousky s hořícími meči a nakonec i neuvěřitelnou ohnivou show, která bude pro publikum až nervydrásající. „Ještě nikdy jsem neohnul meč v hrdle cizího člověka,“ okomentuje jeho vystoupení Jaro, na němž bude stejně jako na ostatních patrný šok z toho, co viděl. Speciální porotkyni Evu Holubovou dokonce jeho číslo tak vykolejí, že zavede novou stupnici hodnocení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.