Celebrity

12. října 2022 10:18

Žaneta Dernerová

Skus má silnější než aligátor. Porotci talentové show křičeli zděšením

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (7) – Zkratování vrtačky skusem

Zastavit skusem rotující vrtačku, vytáhnout zatlučený hřebík, překousnout plechovku nebo točit se zpěvačkou Martou Jandovou jako na řetízkovém kolotoči není pro Reného Richtera žádný problém. Jeho kousky budily ve známé show obdiv i strach a zděšení. Podívejte se v extra ukázkách, v jakých chvílích ho porotci prosili, aby vystoupení ukončil.

„Dostal jsem dar, mám strašně silnou čelist. Můj syn to zdědil po mně,“ říká René Richter, který do slavné soutěže přišel s třináctiletým Matthiasem, jenž už nyní měří úctyhodných 195 centimetrů. Svůj talent přitom objevil zcela náhodou. „Můj otec mi jednou přinesl plechovku. Viděl jsem tenkrát film Četa, kde je tam nějaký voják rozkousával, tak jsem to také zkusil. Od té doby mě to začalo bavit. A nyní s tímto koníčkem jezdím po světě a předvádím svou sílu,“ podělil se o svůj příběh René, kterému se ne nadarmo přezdívá Golem.

Urostlého muže z Opavy si dokonce pozvali na americkou univerzitu, kde testují skusy. „Zjistili, že mám silnější skus než aligátor. A kdybych měl o šest centimetrů delší pusu, dokázal bych někomu ukousnout i ruku,“ prozradil Golem, po jehož slovech zůstali porotci jako opaření. „Na centimetr čtvereční má obyčejný člověk skus zhruba 60 kilo, já ho mám přes půl tuny,“ završil své vyprávění.

Pokud mu snad někdo z přítomných nevěřil a pochyboval o jeho tvrzení, statný René vzápětí dokázal, že nelže. Pouhým skusem dokázal rozdělit minci na dvě části, překousnout plechovky, vytáhnout z dřevěného prkna zatlučený hřebík nebo zastavit rotaci vrtačky a vydržet až do shoření přístroje. Zpěvačku Martu Jandovou zvedl v zubech jeho třináctiletý syn, zatímco on sám ji nejen nesl, ale točil s ní jako na řetízkovém kolotoči.

Porotci byli zděšeni a prosili o ukončení vystoupení

I když v případě „živého řetízkáče“ se většina diváků dobře bavila, někdy jim při pohledu na Reného běhal mráz po zádech a přáli si, aby už číslo skončilo. V průběhu jeho vystoupení v show Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat každou sobotu večer nebo zpětně online, ho o přerušení žádali i sami porotci. Pohled na Reného krvácející ret a jeho snahu zastavit rotující vrtačku budil zděšení a strach. „Ne! Ne! To nemusíte,“ ozývalo se od porotcovského stolu.

„Teprve jsem začal. Tohle je ten správný adrenalin a impulz,“ oponoval jim René a dotáhl své představení do zdárného konce. Přestože byl jeho výkon fascinující a něco takového asi nikdo v sále bratislavské Incheba Expo Arény do té doby neviděl, všichni si oddechli, když nervydrásající show skončila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.