Celebrity

19. listopadu 2022 14:05

Žaneta Dernerová

Talentu mají na rozdávání. Top 10 umělců, kteří oslnili svými výkony

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X - SEMIFINÁLE (13) - upoutávka

Nechybí jim nezpochybnitelné nadání ani odvaha. Spojuje je i touha uspět a ukázat světu, co v nich je. Právě proto se přihlásili do oblíbené talentové show, v níž došli až do semifinále. Nyní mají jejich osud v rukou diváci.

Štěstí přeje připraveným. Oni připraveni byli a své jedinečné příležitosti dokázali využít. Ohromili jak publikum v bratislavské Incheba Expo Aréně, tak porotce, kteří jim dali šanci a ve známé talentové soutěži je poslali do semifinále. O tom, jak se bude jejich cesta za snem vyvíjet dál, teď rozhodnou televizní diváci pomocí SMS hlasování.

Pyroterra

Tanečníci z Pyroterra všem přítomným vyrazili dech svým číslem postaveným na úžasné světelné show. Kombinace tance a efektů se světlem byla jednoduše fascinující.

Keiichi Iwasaki

Vtipný Japonec Keiichi Iwasaki v castingovém kole předvedl, že umí nechat peníze mizet i násobit. Sršel pozitivní náladou, a snad i proto si získal obávaného porotce Jara Slávika, který má často ke kouzelníkům výhrady.

Nikola Kusendová

Teprve patnáctiletá Nikola Kusendová dojala speciální porotkyni Evu Holubovou k slzám. „Hrozně mě bavil přechod z něžného do ženského, dravějšího,“ chválila ji za píseň Čerešně od Hany Hegerové.

Tiny Beat

Beatboxer Tiny Beat dostal na pódiu talentové show jedinečnou příležitost zaimprovizovat si se slavným rapperem, který byl rovněž hostujícím porotcem. Rytmus dokonce po jeho boku předvedl i legendární vrtulník.

Movement studios

Skvělé taneční vystoupení předvedla děvčata z Movement studios. Loňský rok vyhrála soutěž Česko Slovensko má talent taneční skupina Diamonds. Půjdou holky v jejích šlépějích?

Zdeněk Barnett

Imitátor Zdeněk Barnett se převtělil hned do několika známých osobností. S porotcem Jakubem Prachařem rozmlouval třeba jako prezident Miloš Zeman.

Artur & Esmira

Dechberoucí vzdušnou akrobacií plnou lásky a vášně oslnila zamilovaná dvojice z Ukrajiny. Artur a Esmira vyprávěli příběh divokého vzplanutí zavěšení na popruzích v několika metrech nad zemí.

Júlia Masnicová

Sympatická Júlia uchvátila porotu i publikum nejen zpěvem, ale také hrou na akordeon. Bude se líbit i televizním divákům v semifinále v sobotu večer na Primě a pošlou ji do velkého finále?

Obinn Magic

Kouzelník Martin Obdržálek zaujal svým vystoupením s detektivní zápletkou. Zapojil do něj i všechny členy poroty, kteří si tak jeho magii mohli vychutnat pěkně zblízka.

Opera trio

Trojice maminek to v castingovém kole rozjela s operní árií. Dočkaly se potlesku vestoje i slov chvály od poroty. „Od prvního tónu jsem měla husí kůži. Bylo to tak nádherné, hladilo to po duši,“ vysekla jim poklonu zpěvačka Marta Jandová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.