Celebrity

25. července 2022 09:50

Josef Šťastna

Bára Basiková ukázala odhalené pozadí. Řekla, jak se vyrovnává s tvrdou kritikou

Zpěvačka Bára Basiková (59) nikdy nepatřila mezi stydlivé ženy. Nyní to znovu dokázala na svém instagramovém profilu, kde fanouškům nabídla pohled na odhalený zadeček. Bára může být na své tělo stále pyšná. Pro Prima Ženy uvedla, jak se vyrovnává s kritikou na internetu.

„Jako Madonna.“ Přesně těmito slovy sympatická Bára Basiková okomentovala snímek, který rozbouří představivost nejednoho muže. A také mnohé ženy musí uznat, že zpěvačka se stále může chlubit zachovalou postavou.

Zpěvačka v minulosti deníku Blesk přiznala, že si občas zajde na botox. Také ale zdůraznila, že neodmítá cvičení a že dřina v posilovně jí rozhodně není cizí. To je také na jejím těle vidět,  jedna fotka na Instagramu v jejím případě vydá za tisíce slov.

Komentáře nečtu, říká Bára Basiková

Jako inspirativní a úspěšná žena se i Bára Basiková musí vyrovnat s drsnou kritikou, kterou na sociálních sítích často píší lidé schovaní za klávesnicí s řadou problémů, jež neumějí řešit. Bára našla recept na to, jak na nenávist či posměšky reagovat.

„Často mě šokuje, co všechno jsou lidé na internetu schopní vyplodit, jak jsou zlí, negativní a nepřející! Vždycky si říkám: Kdo z vás co dokázal, že jste takoví? Přitom málokdo z nich by byl ochoten být s danou situací konfrontován veřejně. Leckdo má pocit, že může hodnotit úplně všechno, že má patent na rozum. Proto jsem si internetové komentáře o své osobě postupem času zcela odvykla číst,“ uvedla pro Prima Ženy matka tří dětí, která nejmladšího potomka porodila ve 46 letech.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.