Nový vztah Agáty Hanychové? Po rozchodu se Soukupem noci s Dopitou

Trojnásobná matka Agáta Hanychová (38) patří k ženám, které o zájem mužů nikdy neměly nouzi. Po rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) se předpokládalo, že alespoň pár měsíců zůstane sama. Jak dlouho to dcera Veroniky Žilkové (61) ale vydrží? Podle deníku Blesk u ní zase přespává Mirek Dopita. Což ale není tak zvláštní, vždyť je to otec Kryšpína.

S podnikatelem Mirkem Dopitou má syna Kryšpína, s hercem Jakubem Prachařem si pořídila dceru Miu a třetí miminko jí udělal Jaromír Soukup, který se stal otcem malé Rozárky. Milostný život Agáty Hanychové byl pestrý a všechny její milence spočítá (snad) pouze ona sama.

Po rozvodu s Prachařem prožila pár měsíců s makléřem Zdeňkem Turkem, pak si užívala s fotografem Markem Niessnerem a sbalila také producenta Tomáše Sobolu. Výraznou postavičkou byl truhlář Adam Reiter, pak se objevil podnikatel Jan Loskot, chirurg Andrej Nikov a nebo byznysmen Jiří Heller. Do toho další spekulace o láskách na jednu či dvě noci. Vypadalo to, že delší štěstí najde Agáta po Soukupově boku, nakonec po boku stárnoucího mediálního bosse nevydržela ani dva roky.

Agáta je ale krásná žena a podnikavá umí být po své mamince. O takové ženy je mezi muži zájem, protože mají šmrnc, i když mají na krku tři děti. Podle Blesku ale Agáta úplně sama není.

„Mirek se nám chlubil, jak vyšoupnul Jaromíra – a že už u Agáty i spí,“ uvedl pro novináře z Blesku jejich zdroj. Agáta nejdříve tvrdila, že je to nesmysl, pak ale šla s pravdou ven a přiznala, že otec jejího syna Kryšpína u ní občas bývá.

„Ano, s Mirkem jsme spojeni už dvanáct let a také spolu žijeme veřejný život. Byli jsme spolu například na fotbale našeho syna. Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás. Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ uvedla Hanychová pro Blesk.

Přítomnost Dopity u Agáty ale není zvláštní tak moc, jak se může zdát. Dvojice má spolu skvělé vztahy, oba dva v minulosti zakopali válečnou sekyru a společný syn je silné pojítko. Navíc je dobře, že Agáta po složitém a bolestivém rozchodu se Soukupem netráví dny a noci sama.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.